Shopify Tax -ominaisuuden käyttämiseen liittyviä seikkoja

Shopify Tax -laskelmat ovat käytettävissä vain tietyissä tapahtumissa, joissa tilauksen määränpää on Yhdysvalloissa. Jos verolaskelmaa ei voida suorittaa Shopify Taxin avulla, se suoritetaan käyttämällä rekisteröintiin perustuvia laskelmia. Saat lisätietoja tutustumalla kohtiin Yhdysvaltain verot tai Rekisteröintiin perustuvat veroasetukset.

Shopify Tax -ominaisuuden avulla tehdyt laskelmat eivät ole käytettävissä seuraavanlaisissa skenaarioissa:

• Tilaukset, jotka lähetetään muualle kuin Yhdysvaltoihin.
  • Kolmannen osapuolen sovelluksella ja API:llä luodut tilaukset, kuten Osta-painike-, Facebook- ja Amazon-tilaukset.
  • Tilaukset, jotka sisältävät yhden tai useamman tuotteen, johon liittyy tuotteen tai toimitushinnan veron ohitus.
  • Lomakeskusveroa ei automaattisesti sisällytetä Shopifyn verolaskelmiin. Jos sinun on lisättävä lomakeskusvero tapahtumiin, lisää se Verot - manuaalinen -valinnalla.