Manual Tax (Verot – manuaalinen)

Voit varmistaa oikean veromäärän veloittamisen määrittämällä veroasetukset Shopify Adminin Verot ja tullit -sivulla.

Manual Tax (Verot – manuaalinen) -palvelun rajoitukset

Seuraavat toiminnot eivät ole käytettävissä Manual Tax (Verot – manuaalinen) -palvelussa:

Jos tarvitset jotakin näistä ominaisuuksista, tarkista veropalvelujen taulukosta, mikä veropalvelu sopii parhaiten tarpeisiisi.

Ennen Manual Tax (Verot – manuaalinen) -palvelun määrittämistä

Jos et ole aiemmin käyttänyt Shopifyta, sinun on ennen myynnin aloittamista selvitettävä, onko sinun veloitettava myyntiveroa. Saatat joutua rekisteröitymään useisiin verovirastoihin. Tämän jälkeen voit määrittää verot Shopifyssa, mikä varmistaa sen, että veloitat oikeiden verokantojen mukaiset verot kaikkialla Yhdysvalloissa, missä teet myyntiä.

Tutustu seuraaviin seikkoihin ennen kuin lisäät verokannat Adminissa kohdassa Asetukset > Verot ja tullit:

• Sinun on selvitettävä, pitääkö sinun veloittaa myyntiveroa. Jos et ole varma, ota yhteyttä Yhdysvaltojen osavaltion veroviranomaiseen tai veroammattilaiseen. Katso Yhdysvaltojen vero-ohjetta, jossa on yhteenveto osavaltioiden verosäännöistä.
  • Jos sinun on veloitettava myyntiveroa yhdellä tai useammalla Yhdysvaltojen lainkäyttöalueella, sinun on otettava yhteyttä asianomaisiin virastoihin ja rekisteröidyttävä niihin. Prosessi vaihtelee sen mukaan, missä yrityksesi toimii ja missä myyt, sekä yksittäisten paikallishallintojen vaatimusten mukaan. Valtion vero-ohjeessa on linkit Yhdysvaltojen eri verovirastoihin.

Määritä manuaalinen vero

Kun olet selvittänyt, missä sinun on veloitettava myyntiveroa, voit määrittää verokannat manuaalisesti.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Verot ja tullit.
  2. Etsi Veroalueet-kohdasta Yhdysvallat ja klikkaa Määritä.
  3. Määritä Perusverot-osiossa verot manuaalisesti jokaiselle osavaltiolle ja alueelle. Voit valita, käytetäänkö alueen veroa liittovaltion veron sijaan, lisätäänkö se liittovaltion veroon vai yhdistetäänkö liittovaltion veroon.
  4. Klikkaa Tallenna.

Fyysisen näkyvyyden poistaminen

Vaikka voit poistaa yrityksesi fyysisen näkyvyyden, sinun on pidettävä vähintään yksi fyysinen näkyvyys kaupan osoitteessasi määritetyssä osavaltiossa Asetukset > Kaupan tiedot -sivulla.

Verotusta varten Shopify olettaa, että sinulla on fyysinen näkyvyys kauppasi osoitteessa. Jos poistat fyysisen näkyvyyden Verot ja tullit -sivulta, Shopify lisää sen takaisin.

Voit poistaa fyysisen näkyvyyden Piirikunnan, kunnan ja osavaltioiden verot -osasta.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Verot ja tullit.
  2. klikkaa Veroalueet-kohdassa Yhdysvallat.
  3. Klikkaa poistettavan fyysisen läsnäolon vieressä olevaa roskakorikuvaketta.