Yhdysvaltojen verojen määrittäminen

Huom: Tämä opas on koskee kauppiaita, jotka myyvät Yhdysvalloissa. Sinun velvollisuutenasi on tarkistaa paikalliselta veroviranomaisilta tai veroasiantuntijalta, että veloitat asiakkaaltasi oikeat verokannat ja varmistaa, että ilmoitat ja maksat verosi oikein.

Jos et ole aiemmin käyttänyt Shopifyta, sinun on ennen myynnin aloittamista selvitettävä, onko sinun perittävä myyntiveroa. Saatat joutua rekisteröitymään eri verovirastoihin. Tämän jälkeen voit määrittää verot Shopifyssa, mikä varmistaa sen, että veloitat oikeiden verokantojen mukaiset verot kaikkialla Yhdysvalloissa, missä teet myyntiä.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin lisäät verorekisteröinnit ylläpitäjääsi kohdasta Asetukset > Verot, tarkista oheiset seikat.

Selvitä, onko sinun perittävä myyntiveroa

Sinun on selvitettävä, pitääkö sinun periä myyntiveroa. Jos et ole varma, ota yhteyttä osavaltion veroviranomaiseen tai veroammattilaiseen.

Katso Yhdysvaltain vero-ohjetta, jossa on yhteenveto osavaltioiden verosäännöistä.

Rekisteröidy verovirastoihin

Jos sinun on perittävä myyntiveroa yhdellä tai useammalla Yhdysvaltain lainkäyttöalueella, sinun on otettava yhteyttä asianomaisiin virastoihin ja rekisteröidyttävä niihin. Prosessi vaihtelee sen mukaan, missä yrityksesi toimii ja missä myyt, sekä yksittäisten paikallishallintojen vaatimusten mukaan.

Valtion vero-ohjeessa on linkit Yhdysvaltain eri verovirastoihin.

Hallinnoi sijainteja

Varmistaaksesi, että verokantasi ovat oikein, luo yrityksellesi sijainti kohdasta Asetukset > Yleistä, jos varastosi jaellaan sijainnista, joka poikkeaa Shopify-ylläpitäjään asettamastasi osoitteesta.

Määritä alueet, joihin olet rekisteröitynyt

Kun olet rekisteröitynyt verovirastossa ja sinulla on myyntiverotunnus, voit määrittää verot.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Asetukset > Verot.
  2. Klikkaa Veroalueet-osiossa Yhdysvallat-kohdan vierestä Määritä.
  3. Klikkaa Verojen rekisteröinnit -osiossa Lisää verorekisteröinti.
  4. Valitse osavaltio, jossa olet rekisteröitynyt.
  5. Anna Myyntiverotunnus-kohdassa tilinumerosi.
  6. Valinnainen: Jos yrityksesi on osavaltiossa, jossa toimitusta koskeva verolainsäädäntö vaihtelee, voit valita, peritkö veroa toimituksista.

1. Klikkaa Lisävaihtoehdot.
    2. Valitse Toimitusvero-kohdasta, haluatko periä toimitusveroa.
  7. Klikkaa Lisää verorekisteröinti.

8. Valinnainen: Klikkaa Lisää verorekisteröinti lisätäksesi alueita ja tilinumeroita.

Joidenkin osavaltioiden lainsäädännössä määrätään, onko toimituksista perittävä veroa. Jos olet rekisteröitynyt perimään veroa Kaliforniassa, Coloradossa, Floridassa, Illinoisissa, Louisianassa, Mainessa tai Marylandissa, voit valita, peritkö veroa toimituksista vai et.

Jos et ole varma, pitäisikö sinun periä vero toimituksista, jätä tämän vaihtoehdon oletusasetus voimaan tai tarkista asia osavaltion veroviranomaiselta tai paikalliselta veroammattilaiselta.

Seuraavat vaiheet

Voit luoda veron ohituksia tuotteille, joita oletusarvoiset verokannat eivät koske tai tiettyjen valtioiden toimitusmaksuille.

Aiheeseen liittyvät linkit