Yhdysvaltojen verojen määrittäminen

Jos et ole aiemmin käyttänyt Shopifyta, sinun on ennen myynnin aloittamista selvitettävä, onko sinun perittävä myyntiveroa. Saatat joutua rekisteröitymään eri verovirastoihin. Tämän jälkeen voit määrittää verot Shopifyssa, mikä varmistaa sen, että veloitat oikeiden verokantojen mukaiset verot kaikkialla Yhdysvalloissa, missä teet myyntiä.

Ennen kuin aloitat

Tutustu seuraaviin seikkoihin ennen kuin lisäät verorekisteröinnit Adminissa kohdassa Asetukset > Verot ja tullit.

Selvitä, onko sinun perittävä myyntiveroa

Sinun on selvitettävä, pitääkö sinun periä myyntiveroa. Jos et ole varma, ota yhteyttä osavaltion veroviranomaiseen tai veroammattilaiseen.

Katso Yhdysvaltain vero-ohjetta, jossa on yhteenveto osavaltioiden verosäännöistä.

Rekisteröidy verovirastoihin

Jos sinun on perittävä myyntiveroa yhdellä tai useammalla Yhdysvaltain lainkäyttöalueella, sinun on otettava yhteyttä asianomaisiin virastoihin ja rekisteröidyttävä niihin. Prosessi vaihtelee sen mukaan, missä yrityksesi toimii ja missä myyt, sekä yksittäisten paikallishallintojen vaatimusten mukaan.

Valtion vero-ohjeessa on linkit Yhdysvaltain eri verovirastoihin.

Hallinnoi sijainteja

Varmistaaksesi, että verokantasi ovat oikein, luo yrityksellesi sijainti kohdasta Asetukset > Kaupan tiedot, jos varastosi jaellaan sijainnista, joka poikkeaa Shopify Adminiin asettamastasi osoitteesta.

Määritä alueet, joilla olet rekisteröitynyt

Kun olet rekisteröitynyt verovirastossa ja sinulla on myyntiverotunnus, voit määrittää verot.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Verot ja tullit.
  2. Klikkaa Hallinnoi myyntiverojen perimistä -osiossa Yhdysvallat.
  3. Klikkaa Alueet, joilla perit veroa -osiossa Peri myyntiveroa.
  4. Valitse osavaltio tai alue, johon olet rekisteröitynyt.
  5. Anna myyntiverotunnus kenttään Myyntiverotunnus. Jos olet hakenut myyntiverotunnusta, mutta sinulla ei vielä ole sellaista, jätä tämä kenttä tyhjäksi. Voit päivittää sen, kun saat myyntiverotunnuksesi.
  6. Valinnainen: jos yrityksesi on osavaltiossa, jossa toimitusta koskeva verolainsäädäntö vaihtelee, voit valita, peritkö veroa toimituksista.

1. Klikkaa Lisävaihtoehdot.
    2. Valitse Toimitusvero-kohdasta, haluatko periä toimitusveroa.
  7. Klikkaa Peri myyntiveroa.

8. Valinnainen: Lisää alueita ja tilinumeroita klikkaamalla Peri myyntiveroa.

Lisäasetukset

Joidenkin osavaltioiden lainsäädännössä määrätään, onko toimituksista perittävä veroa. Jos olet rekisteröitynyt perimään veroa Kaliforniassa, Coloradossa, Floridassa, Illinoisissa, Louisianassa, Mainessa tai Marylandissa, voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

• Soveltuvin osin (oletus) – Määritetäänkö perittävä vero automaattisesti. Jos osavaltio ei peri toimituksista veroa mutta perii toimitus- ja käsittelyveroa, vero peritään vain, jos toimituskuluihin lisätään käsittelymaksuja.
  • Aina - Toimituksesta peritään aina vero.
  • Ei koskaan – toimituksesta ei koskaan peritä veroa.

Jos et ole varma, pitäisikö sinun periä vero toimituksista, jätä tämän vaihtoehdon oletusasetus voimaan tai tarkista asia osavaltion veroviranomaiselta tai paikalliselta veroammattilaiselta.

Seuraavat vaiheet

Voit luoda veron ohituksia tuotteille, joita oletusarvoiset verokannat eivät koske tai tiettyjen valtioiden toimitusmaksuille.