Yhdysvaltojen verojen määrittäminen

Jos et ole aiemmin käyttänyt Shopifyta, sinun on ennen myynnin aloittamista selvitettävä, onko sinun perittävä myyntiveroa. Saatat joutua rekisteröitymään eri verovirastoihin. Tämän jälkeen voit määrittää verot Shopifyssa, mikä varmistaa sen, että veloitat oikeiden verokantojen mukaiset verot kaikkialla Yhdysvalloissa, missä teet myyntiä.

Selvitä, onko sinun perittävä myyntiveroa

Sinun on selvitettävä, pitääkö sinun periä myyntiveroa. Jos et ole varma, ota yhteyttä osavaltion veroviranomaiseen tai veroammattilaiseen.

Katso Yhdysvaltain vero-ohjetta, jossa on yhteenveto osavaltioiden verosäännöistä.

Rekisteröidy verovirastoihin

Jos sinun on perittävä myyntiveroa yhdellä tai useammalla Yhdysvaltain lainkäyttöalueella, sinun on otettava yhteyttä asianomaisiin virastoihin ja rekisteröidyttävä niihin. Prosessi vaihtelee sen mukaan, missä yrityksesi toimii ja missä myyt, sekä yksittäisten paikallishallintojen vaatimusten mukaan.

Valtion vero-ohjeessa on linkit Yhdysvaltain eri verovirastoihin.

Määritä alueet, joihin olet rekisteröitynyt

Kun olet rekisteröitynyt verovirastoihin ja sinulla on myyntiverotunnus, voit määrittää verot. Sinun tarvitsee tehdä tämä vain kerran.

Toimintovaiheet:

1. Valitse Asetukset > Verot.
  2. Klikkaa Veroalueet-osiossa Yhdysvallat-kohdan vierestä Määritä.
  3. Klikkaa Verojen rekisteröinnit -osiossa Lisää verorekisteröinti.
  4. Valitse osavaltio, jossa olet rekisteröitynyt.
  5. Anna Myyntiverotunnus-kohdassa tilinumerosi.
  6. Klikkaa Lisää verorekisteröinti.
  7. (Valinnainen) Lisää alueita ja tilinumeroita napauttamalla Lisää verorekisteröinti.

Seuraavat vaiheet

Voit luoda veron ohituksia tuotteille, joita oletusarvoiset verokannat eivät koske tai tiettyjen valtioiden toimitusmaksuille.

Aiheeseen liittyvät linkit