Opsætning af amerikansk skat

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere, der sælger i USA. Det er dit ansvar at konsultere de lokale skattemyndigheder eller en skatteekspert for at sikre, at du opkræver de korrekte skatteprocenter hos dine kunder, og at du indsender din selvangivelse og udligner dine skatter korrekt.

Hvis du ikke har brugt Shopify før, skal du undersøge, om du skal opkræve omsætningsskat, inden du begynder at sælge. Du skal måske registrere dig hos forskellige skattemyndigheder. Derefter kan du konfigurere dine skatter i Shopify for at hjælpe med at sikre, at du opkræver de korrekte priser, uanset hvor du sælger i USA.

Bemærk: Hvis du allerede sælger på Shopify, skal du i stedet se Brug af de nye amerikanske skattefunktioner.

Undersøg, om du skal opkræve omsætningsskat

Du er nødt til at afgøre, om du skal opkræve omsætningsskat. Hvis du ikke er sikker, skal du rådføre dig med en de amerikanske statslige skattemyndigheder eller en skatterådgiver.

Hvis du vil have en oversigt over statslige skatteregler, kan du se Amerikansk skatteoversigt.

Registrering hos skattemyndighederne

Hvis du skal opkræve omsætningsskat i én eller flere amerikanske organisatoriske retsområder, skal du kontakte hver af de relevante myndigheder og tilmelde dig dem. Processen varierer, afhængigt af, hvor din virksomhed er placeret, hvor du sælger samt kravene hos de respektive myndigheder.

Du kan finde links til forskellig amerikanske skattemyndigheder i Referenceguid delstatsskat.

Konfiguration af de områder, hvor du er registreret

Når du har registreret dig hos skattemyndighederne og har dit omsætningsskat-id, kan du konfigurere dine skatter.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter.
  2. Klik på Konfigurer i afsnittet Momsområder ud for USA.
  3. Klik på Tilføj skatteregistrering i afsnittet Skatteregistreringer.
  4. Vælg en stat, hvor du er registreret.
  5. Angiv dit kontonummer i Sales tax ID.
  6. Valgfrit: Hvis din virksomhed er er beliggende i en stat, hvor der er varierende lovgivning vedrørende beskatning af levering, kan du vælge, om du vil opkræve skat på levering.

1. Klik på Avancerede indstillinger.
    2. Under Skatter på levering skal du vælge, om du vil anvende skat på levering.
  7. Klik på Tilføj skatteregistrering.

8. Valgfrit: Hvis du vil tilføje flere områder og kontonumre, skal du klikke på Tilføj skatteregistrering.

Nogle stater har love, der påvirker, om levering er skattepligtig. Hvis du er momsregistreret i Californien, Colorado, Florida, Illinois, Louisiana, Maine eller Maryland, kan du vælge, om du vil opkræve skatter på levering.

Hvis du ikke er sikker på, om du skal opkræve skat på levering, skal du vælge standardindstillingen her og kontakte skattemyndighederne i USA eller en lokale skatteekspert.

Næste trin

Du kan oprette skattetilsidesættelser for produkter, hvor standardskatteprocenterne ikke er gældende, eller leveringspriser for bestemte stater.