Opsætning af amerikansk skat

Hvis du ikke har brugt Shopify før, skal du undersøge, om du skal opkræve omsætningsskat, inden du begynder at sælge. Du skal måske registrere dig hos forskellige skattemyndigheder. Derefter kan du opsætte dine skatter i Shopify for at hjælpe med at sikre, at du opkræver de korrekte priser, uanset hvor du sælger i USA.

Inden du begynder

Gennemgå følgende overvejelser, før du tilføjer skatteregistreringer i Indstillinger > Skatter og told.

Undersøg, om du skal opkræve omsætningsskat

Du er nødt til at afgøre, om du skal opkræve omsætningsskat. Hvis du ikke er sikker, skal du rådføre dig med en de amerikanske statslige skattemyndigheder eller en skatterådgiver.

Hvis du vil have en oversigt over statslige skatteregler, kan du se Amerikansk skatteoversigt.

Registrering hos skattemyndighederne

Hvis du skal opkræve omsætningsskat i én eller flere amerikanske organisatoriske retsområder, skal du kontakte hver af de relevante myndigheder og tilmelde dig dem. Processen varierer, afhængigt af, hvor din virksomhed er placeret, hvor du sælger samt kravene hos de respektive myndigheder.

Du kan finde links til forskellig amerikanske skattemyndigheder i Referenceguid delstatsskat.

Administrer dine lokationer

Hvis du vil sikre, at dine skatteprocenter er korrekte, skal du oprette en lokation for din virksomhed, hvis din lagerbeholdning klargøres fra en anden lokation end den adresse, du har angivet i din Shopify-administrator under Indstillinger > Butiksoplysninger.

Opsætning af de områder, hvor du er registreret

Når du har registreret dig hos skattemyndighederne og har dit omsætningsskat-id, kan du opsætte dine skatter.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter og told i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Administrer opkrævning af salgsskat klikker du på USA.
  3. I afsnittet Områder, som du opkræver i klikker du på Opkræv salgsskat.
  4. Vælg en delstat eller et område, hvor du er registreret.
  5. Angiv dit omsætningsskat-id i Omsætningsskat-id. Hvis du har ansøgt om et omsætningsskat-id, men ikke har fået et endnu, skal du ikke udfylde dette felt. Du kan opdatere det senere, når du har modtaget dit omsætningsskat-id.
  6. Valgfrit: Hvis din virksomhed er beliggende i en stat, hvor der er varierende lovgivning vedrørende beskatning af levering, kan du vælge, om du vil opkræve skat på levering.

1. Klik på Avancerede indstillinger.
    2. Under Skatter på levering skal du vælge, om du vil anvende skat på levering.
  7. Klik på Opkræv omsætningsskat.

8. Valgfrit: Tilføj flere områder og kontonumre ved at klikke på Opkræv omsætningsskat.

Avancerede valgmuligheder

Nogle stater har love, der påvirker, om levering er skattepligtig. Hvis du er registreret til at opkræve skatter i Californien, Colorado, Florida, Illinois, Louisiana, Maine eller Maryland, kan du vælge en af følgende muligheder:

• Når relevant (standard) – det afgøres automatisk, om der opkræves skatter. Hvis delstaten ikke opkræver skat på levering, men opkræver skat på levering og håndtering, vil skatten kun blive opkrævet, hvis der føjes håndteringsgebyrer til leveringsprisen.
  • Altid – der opkræves altid skat på levering.
  • Aldrig – der opkræves aldrig skat på levering.

Hvis du ikke er sikker på, om du skal opkræve skat på levering, skal du vælge standardindstillingen her og kontakte skattemyndighederne i USA eller en lokale skatteekspert.

Næste trin

Du kan oprette skattetilsidesættelser for produkter, hvor standardskatteprocenterne ikke er gældende, eller leveringspriser for bestemte stater.