Registreringsbaserede skatter i USA

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere, der sælger i USA. Det er dit ansvar at konsultere de lokale skattemyndigheder eller en skatteekspert for at sikre, at du opkræver de korrekte skatteprocenter hos dine kunder, og at du indsender din selvangivelse og udligner dine skatter korrekt.

Hvis du allerede bruger Shopify til at sælge i USA, kan du opdatere dine indstillinger amerikansk omsætningsafgift, så de afspejler din skatteregistrering. Denne ændring påvirker ikke, hvordan der opkræves omsætningsafgift for din butik. Hvis du ikke er registreret til at opkræve omsætningsafgift i stater, der er angivet i dine skatteindstillinger, kan du fjerne dem.

Når du opdaterer dine skatteindstillinger, bliver du bedt om at angive et skatteregistreringsnummer. Når det er blevet tilføjet, angiver Shopify automatisk de skatteprocenter, der gælder i de områder, du er registreret for.

Shopify Support kan hjælpe dig med at opdatere dine skatteindstillinger i Shopify-administrator, men kan ikke yde rådgivning i skatteret. Hvis du har brug for hjælp til at ændre dine skatteindstillinger, skal du kontakte Support. Hvis du har brug for hjælp vedrørende dine skatteforpligtelser, skal du kontakte de amerikanske statslige skattemyndigheder eller en skatterådgiver.

Behøver jeg at registrere mig til at opkræve skat?

Det afhænger af situationen. Generelt er du forpligtet til at opkræve skatter i enhver stat, hvor du sælger afgiftspligtige varer eller tjenester, og som du har økonomisk forbindelse til.

Du kan få mere at vide i Amerikansk skatteoversigt. Hvis du ikke er sikker på, om du skal registrere dig til en skattekonto, skal du kontakte de amerikanske statslige skattemyndigheder eller en lokal skatterådgiver.

Hvad er et sales tax ID? Har jeg brug for det?

Et sales tax ID er et nummer, du får af de statslige skattemyndigheder, når du registrerer dig til at opkræve skatter. Dette nummer udstedes af staterne og giver dig ret til at opkræve skatter i de specifikke stater.

Du skal kun bruge et sales tax ID, hvis du opdager, at du ska opkræve skatter i en bestemt stat.

Hvordan ved jeg, om jeg skal registreres?

Normalt skal du registrere dig, hvis du har en økonomisk forbindelse (neksus) til en stat. Det kan være forskelligt, hvad der udgør neksus i hver enkelt stat. Nogle stater kræver kun, at du registrerer dig og opkræver skatter, hvis din virksomhed har fysisk adresse i den pågældende stat, mens andre kræver, at du tilmelder dig baseret på, om du bruger distributionscentre eller annoncerer i for disse stater.

Hvis du har en væsentlig tilstedeværelse i en stat, skal du kontakte skattemyndighederne for at få bekræftet, om du skal registrere dig til at opkræve skatter. Du kan få mere at vide i Amerikansk skatteoversigt.

Jeg er nødt til at tilmelde mig. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du skal registrere dig til at opkræve statslige skatter, kan du gøre det på den pågældende stats website.

Når du har registreret dig, skal du angive dit sales tax ID på siden Skatter.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Skatter.
  2. Klik på Konfigurer eller Rediger ud for USA i afsnittet Skatteregioner.
  3. Klik på Opkræv omsætningsskat i afsnittet Opkrævning af omsætningsskat.
  4. Vælg et område, hvor du er registreret.
  5. Angiv dit kontonummer i feltet under den valgte stat.

Du kan slette eller ændre dine registreringer eller kontonumre ved hjælp af knappen ... ud for statens navn og kontonummer i afsnittet Opkrævning af omsætningsskat.

Vil jeg kunne tilsidesætte skatteindstillinger?

Ja. Du kan få mere at vide om, hvordan amerikanske skattetilsidesættelser påvirkes, når du opdaterer, i Skattetilsidesættelser.

Hvor kan jeg få mere hjælp?

Shopify Support kan hjælpe dig med, hvordan du skal ændre dine indstillinger, men vi kan ikke rådgive dig om, hvorvidt du rent faktisk bør ændre dine indstillinger. Hvis du har brug for hjælp til at afgøre, om du skal registrere dig hos skattemyndigheder og opkræve skatter fra dine kunder, er din bedste ressource en lokal ekspert som f.eks. en revisor eller en økonomirådgiver. Du kan også kontakte individuelle skattemyndigheder direkte.

Hvad skal jeg vide om Brexit?

Hvis du sælger til kunder i Storbritannien, er den bedste måde at få oplysninger om, hvordan Brexit påvirker din virksomhed, at kontakte en lokal skatteekspert. Som udgangspunkt gælder følgende nye love, når du sælger til kunder i Storbritannien:

• Du skal muligvis have et EORI-nummer til Storbritannien.
  • Den nye britiske momslovgivning, der trådte i kraft den 1. januar 2021, medfører nye momskrav for salg, der er mindre eller under 135 GBP. - Hvis du sælger varer for 135 GBP eller derunder, skal du momsregistrere dig i Storbritannien. I dette tilfælde opkræves der moms på POS-lokationen, som shopejeren overfører betaling for. Hvis du bruger registreringsbaserede skatter og har en momsregistrering i Storbritannien, føjes der moms til dit salg til kunder i Storbritannien.
    • Hvis du sælger varer for over 135 GBP, er du muligvis ikke forpligtet til at opkræve moms på POS-lokationen. I dette tilfælde overfører importøren betaling for skatter og told. Hvis du bruger registreringsbaserede skatter og har en momsregistrering i Storbritannien, føjes der ikke moms til dit salg til kunder i Storbritannien. Hvis du ønsker det, kan du opkræve skat og told fra kunden på salgstidspunktet og derefter overføre disse penge til fragtmanden eller importøren ved hjælp af en fragtlabel. Du kan også vælge at sende ordrerne uden at opkræve skatter og told, hvorefter din kunde så skal betale et ekstra gebyr på leveringstidspunktet. Få mere at vide om håndtering af skatter og told.

Få mere at vide om, hvordan Brexit påvirker din virksomhed.

Jeg har opdateret mine skatteindstillinger. Hvorfor får jeg forskellige skattebeløb?

I nogle ordrer vil du måske opleve en lille afvigelse i dine samlede skattebeløb, når du har opdateret dine skatteindstillinger. Denne afvigelse skyldes, at skattebeløbet afrundes på varelinjeniveau i stedet for på fakturaniveau. Du kan få mere at vide om afrundingsberegninger i Opsætning af amerikansk skat.