mPOP alt-i-ett

Hvis du bruker Shopify POS for iPad og butikken din har Shopify-abonnementet eller høyere kan du bruke alt-i-ett-enheten Star mPOP—en kvitteringsskriver med integrert kontantskuff og valgfri USB-strekkodeskanner. Du kan også bruke et Heckler Windfall iPad-stativ med mPOP ved å legge til Heckler PopTop-monteringsbordet.

Star mPOP støttes ikke på Android- eller iPhone-enheter.

Star mPop – med skanner

Her kan du kjøpe mPOP

Du kan kjøpe MPOP med tilbehør i Shopifys maskinvarebutikk i USA, Canada, Storbritannia og Irland.

MPOP er også tilgjengelig fra tredjepartsforhandlere over hele verden.

Sammenkoble mPOP med iPad-enheten

Etter at du har koblet sammen mPOP og iPad-enheten din, fungerer kontantskuff, kvitteringsskriveren og strekkodeskanneren med Shopify POS.

Steg:

1. Sørg for at skriveren er koblet til strøm og slått på. Hvis du har USB-strekkodeskanneren, må du sørge for at den er koblet til mPOP.

2. Fra hovedinnstillingene til iPad-enheten trykker du på Bluetooth.

3. Under ANDRE ENHETER trykker du på mPOP for å koble det til iPad-enheten din:

Star mPop – andre Bluetooth-enheter
    Når mPOP er sammenkoblet og tilkoblet, vises den under MINE ENHETER på skjermen for Bluetooth-innstillinger:
    Star mPop – Bluetooth-enheter

4. I Shopify POS går du til skjermen for Maskinvare-innstillinger og kontrollerer at mPOP-kvitteringsskriveren vises under TILKOBLET MASKINVARE. Hvis du har strekkodeskanneren, vises den separat på samme skjerm.

Etter at mPOP vises på skjermen for Maskinvare-innstillinger i Shopify POS-appen, kan du Angi den som standardskriver (valgfritt).

Opphev sammenkoblingen av mPOP og iPad-enheten din

mPOP kobler automatisk til den siste enheten som den var sammenkoblet med. Hvis du vil bruke mPOP med en annen enhet, må du oppheve sammenkoblingen av mPOP og iPad-enheten din.

Steg:

1. Fra hovedinnstillingene til iPad-enheten trykker du på Bluetooth.
  2. Trykk på ikonet (i) ved siden av mPOP:
    Star mPop – mPop-ikon
  3. Trykk på Koble fra:
    Star mPop – Bluetooth-innstillinger
  4. Trykk på Glem denne enheten.
  5. Trykk på OK for å bekrefte at du vil at iPad-enheten skal glemme mPOP:
    Star mPop – bekreft glemming
  6. I Shopify POS kan du fjerne mPOP-kvitteringsskriveren og -skanneren fra skjermen for Maskinvare-innstillinger ved å sveipe hver enkelt til venstre og deretter trykke på Slett.

Produsentens bruksanvisning

Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer og bruker mPOP, inkludert hvordan du installerer kvitteringspapir, kobler til Star-skanneren og feilsøker mPOP i produsentens bruksanvisning.

Kjøpe kvitteringspapir til mPOP-skriveren din

Eventuelle termisk papirruller fungerer med mPOP dersom papiret oppfyller følgende spesifikasjoner:

Papirspesifikasjoner for mPOP Printer
Bredde 57,5 mm ± 0,5 mm
Tykkelse Mellom 0,053 mm og 0,075 mm
Rullediameter Opptil 50 mm

Du kan kjøpe kvitteringspapir for Star mPOP fra Shopifys maskinvareforretning.

Feilsøking

• Aktiver Automatisk tilkobling
  • Kompatible strekkodetyper
  • Produsentens feilsøkingsveiledning

Aktiver Automatisk tilkobling

Hvis du kjøper mPOP fra et annet sted enn Shopifys maskinvareforretning, eller hvis du tilbakestiller enheten til fabrikkstandard, kan alternativet Automatisk tilkobling være deaktivert. I så fall må du koble mPOP til iPad-enheten manuelt når de blir frakoblet.

Hvis alternativet Automatisk tilkobling er deaktivert, kan du bruke mPOP Utility-appen til å slå det på. Etter at du har slått på alternativet, kobler mPOP automatisk til den siste iPad-enheten den ble sammenkoblet med, når begge enhetene er slått på.

Steg:

1. Sørg for at du har sammenkoblet mPOP med iPad-enheten og at de er koblet til:

Star mPop – Bluetooth-sammenkobling

2. Fra iPad-enheten din må du installere og åpne MPOP Utility-appen.

3. Fra mPOP Utility-appen må du påse at mPOP er valgt under Valgt enhet:

Star mPop – valgt enhet

4. Fra menyen nederst på skjermen trykker du på Innstillinger.

5. Fra Innstillinger-skjermen trykker du på Bluetooth-innstillinger:

Star mPop – Bluetooth-innstillinger

6. Deaktiver alternativet Nye tillatelser for sammenkobling ved å trykke på veksleknappen.

7. Aktiver alternativet Automatisk tilkobling ved å trykke på veksleknappen:

Star mPop – Bluetooth-veksleknapp

8. Trykk på Bruk og deretter på Ja.

9. Trykk på OK.

10. Hvis du vil aktivere endringene på mPOP, må du slå den av og på igjen. mPOP kobler nå automatisk til iPad-enheten når begge er på og innenfor rekkevidde.

Kompatible strekkodetyper

Star-strekkodeskanner støtter følgende 1D-strekkodetyper:

• Bookland EAN
  • Codabar/NW7
  • Kode 11, 39, 93, 128
  • Sammenflettet 2 av 5 (ITF)
  • Industriell 2 av 5
  • Matrix 2 av 5
  • MSI/Plessey
  • Storbritannia/Plessey
  • Telepen
  • RSS (grense, stabel, utvidelsesgrense, utvidelsesstabel)
  • UPC/EAN (UPC-A, UPC-E, EAN-13, EAN-8)

Produsentens feilsøkingsveiledning

Star Micronics har en feilsøkingsveiledning som du kan henvise til hvis du har problemer med mPOP. Hvis det oppstår et problem du ikke klarer å løse på egen hånd, kan du også kontakte Shopifys brukerstøtte.