Passordbeskyttelse for nettbutikken

Du kan begrense kundetilgang til nettbutikken ved å aktivere passordsiden. Passordsiden er en målside som legger til passordbeskyttelse på nettbutikken. Du kan opprette et passord og bare gi det til kunder som du vil at skal få tilgang til butikken.

Passordsiden

Legg til passordbeskyttelse for nettbutikken

Du kan legge til passordbeskyttelse for nettbutikken.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Bla til Passordbeskyttelse-området og merk av for Aktiver passord.

3. I Passord skriver du inn passordet du gir til kundene som vil ha tilgang til nettbutikken. Ikke bruk samme passord som du bruker til å logge på administratoren.

4. I Melding til besøkende skriver du inn meldingen du vil vise på passordsiden. La dette feltet stå tomt hvis du ikke vil vise en melding.

5. Klikk på Lagre.

Fjerne passordbeskyttelse fra nettbutikken

Hvis du fjerner passordbeskyttelse, kan hvem som helst besøke nettbutikken din.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Gå til Passordbeskyttelse-området.

3. Fjern merkingen av Aktiver passord.

4. Klikk på Lagre.

Rediger innstillingene for passordsiden

Du kan redigere innholdet som vises på passordsiden, for eksempel tekst, farge og typografi.

Trinn:

1. Finn temaet du vil redigere og klikk på Tilpass.

2. Velg Passordside fra rullegardinmenyen i øverste linje. Hvis du ikke ser Passordside i menyen, må du legge til passordbeskyttelse for nettbutikken din.

3. Gjør følgende oppgaver for å redigere delene av passordsiden:

1. Klikk på Deler.
    2. Klikk på delen du vil redigere. De fleste temaer har deler for overskrift, innhold og bunntekst.
    3. Gjør endringer på innstillingene for delen.
    4. Klikk på Lagre.
  4. Slik redigerer du temainnstillingene for passordsiden:

1. Klikk på Temainnstillinger.
    2. Klikk på innstillingskategorien du vil redigere. De fleste temaer har innstillinger for farge, sosiale medier og favicon.
    3. Gjør endringer på temainnstillingene.
    4. Klikk på Lagre.

Skjul bunnteksten på passordsiden

Du kan skjule bunntekstseksjonen på passordsiden din.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Bla til Passordbeskyttelse-området. I Melding til besøkende limer du inn denne koden:

<style>footer { display: none; }</style>

Du kan lime inn denne koden enten over eller under eksisterende innhold.

1. Klikk på Lagre.

Skjul butikknavnet ditt på passordsiden

Du kan skjule butikknavnet på passordsiden.

Trinn:

1. Fra Shopify administrator går du til Nettbutikk > Innstillinger.

2. Bla til Passordbeskyttelse-området. I Melding til besøkende limer du inn denne koden:

<style>h1 { display: none; }</style>

Du kan lime inn denne koden enten over eller under eksisterende innhold.

1. Klikk på Lagre.

Redigere kodemaler for passordsiden

Hvis du vil gjøre tilpasninger som ikke er tilgjengelige i temainnstillingene, kan du redigere temakoden for passordsiden.

Trinn:

1. I Templates-katalogen klikker du på password.liquid.

2. I password.liquid-malen ser du Liquid-tagger som inkluderer delene som utgjør passordsiden. Temaet ditt kan inkludere disse Liquid-taggene:

Liquid {% section 'password-header' %} Liquid {% section 'password-content' %} Liquid {% section 'password-footer' %}

3. For å modifisere innholdet til en av delene ovenfor klikker du på en av disse filene i Sections-katalogen:

- password-header.liquid - password-content.liquid - password-footer.liquid

1. Rediger koden etter behovene dine.

2. Klikk på Lagre.

password.liquid-filen i Templates-katalogen er inkludert i temaet ditt av Liquid-taggen {{ content_for_layout }}, som finnes i oppsettfilen for passordsiden. For å gjøre endringer i oppsettfilen for passordsiden klikker du på password.liquid i Layout-katalogen.

Hvis du vil finne ut mer om password.liquid-malen kan du lese password.liquid.