Brooklyn

Brooklyn er et tema som er skreddersydd for moderne klesbutikker. Det har en kant til kant-lysbildefremvisning for hjemmesiden, et dynamisk produktrutenett og produktsider som enkelt viser tilgjengelighet for alle størrelser.

Eksempel på nettbutikk som bruker Brooklyn

Tilpass Brooklyn

Du kan klargjøre Brooklyn for nettbutikken ved å tilpasse seksjonene og temainnstillingene. Seksjoner er tilpassbare blokker med innhold fra ulike sider på nettbutikken din. Temainnstillingene kontrollerer butikkens skrifttyper, farger, koblinger til sosiale medier og hvordan kassen ser ut. Se trinnene for tilpasning av Brooklyn sine seksjoner og temainnstillinger, slik at du kan konfigurere det temaet som passer til virksomheten din.

I denne seksjonen