Shopify Capital-lån

Et Shopify Capital-lån er et engangsbeløp (kalt lånebeløp) som du mottar fra Shopify Capital i bytte mot en fast lånekostnad. Lånebeløpet pluss den faste lånekostnaden kalles skyldig totalbeløp. Lånebeløpet settes inn på bankkontoen til forretningen din, og deretter blir en prosentandel av det daglige salget tilbakebetalt til Shopify Capital frem til det skyldige totalbeløpet er blitt tilbakebetalt ved slutten av perioden på tolv måneder.

12-månedersperioden for lånet deles inn i seks 60-dagers betalingssykluser kalt milepæler. Hver milepæl har et minimum tilbakebetalingsbeløp som må oppfylle ved slutten av 60-dagerssyklusen. Hvis du ikke oppfyller milepælens minimum tilbakebetalingsbeløp, trekkes differansen mellom beløpet du har betalt og milepælens minimum tilbakebetalingsbeløp fra kontoen din.

For eksempel hvis du låner $ 5000 fra Shopify Capital med en lånekostnad på $ 650 og en tilbakebetalingsrate på 10 %. Beløpet du mottar på $ 5000 leveres til bankkontoen til forretningen din, og Shopify Capital mottar 10 % av den daglige salgsinntekten frem til det skyldige totalbeløpet på $ 5650 er blitt tilbakebetalt ved slutten av perioden på tolv måneder. Hver enkelt av lånets 60-dagers milepæler har et minimum tilbakebetalingsbeløp på $ 941 (1/6 av det skyldige totalbeløpet). Hvis du har nådd den første 60-dagers milepælen og kun tilbakebetalt $ 800 gjennom daglige tilbakebetalinger, trekkes det gjenværende beløpet på $ 141 fra kontoen din.

Shopify Capital tilbyr lånebeløp på mellom 200 USD og 1 000 000 USD. Det skyldige totalbeløpet og den daglige betalingsraten avhenger av risikoprofilen din.

Forespør et lån

Du kan se finansieringsalternativene dine og forespørre et lån direkte fra Kapital-siden i Shopify-administratoren.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kapital.

2. Finn kvalifiseringsmeldingen fra Shopify Capital og klikk på Vis finansieringstilbud.

3. Kapital-siden finner du tre finansieringsalternativer. Sammenlign vilkårene til finansieringsalternativene og klikk på Forespør under det alternativet du vil ha.

Vilkårene for hvert alternativ inkluderer det mottatte beløpet, det skyldige totalbeløpet og den daglige overføringsraten som trekkes fra det daglige salget og tilbakebetales til Shopify Capital.

4. I Gjennomgå og godta vilkår-dialogboksen må du se nøye gjennom Vilkår og betingelser-seksjonen og klikke på Shopify Capital-avtale for å åpne den i en annet nettleserfane.

5. Gå nøye gjennom vilkårene i Shopify Capital-avtalen. Hvis du godtar vilkårene, kan du gå tilbake til Gjennomgå og godta vilkår-dialogboksen og klikke på Godta vilkår.

Forespørselen din gjennomgås av Shopify Capital og du får vite om du har blitt godkjent innen 2–5 virkedager. Hvis du blir godkjent leveres lånet til bankkontoen til forretningen din.

To dager etter at du har mottatt lånet begynner Shopify Capital å trekke den daglige tilbakebetalingen fra forretningens bankkonto, basert på salgsinntekten din for hver enkelt dag.

Hold oversikt over tilbakebetalingene dine for lånet

Når du har mottatt lånet kan du spore den gjenværende balansen av det skyldige totalbeløpet fra Kapital-siden i Shopify-administratoren under Shopify Capital.

Kapital-siden finner du følgende tilbakebetalingsinformasjon:

• Den gjenværende balansen av det skyldige totalbeløpet.
  • Andelen av det skyldige totalbeløpet som er blitt tilbakebetalt.
  • Overføringshistorikken for tilbakebetalinger.

I overføringshistorikkdelen av rapporten viser Totalomsetning-kolonnen salgsinntekten per dag, og Beløp-kolonnen viser hvor mye av inntekten som tilbakebetales til Shopify Capital.

Tilbakebetal den gjenværende balansen

Du kan tilbakebetale et beløp over 20 dollar mot lånet ditt eller den gjenværende saldoen i en engangssum. Betalingen trekkes fra den samme forretningsbankkontoen som er knyttet til Shopify-kontoen din.

Trinn:

1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kapital.

2. Klikk på Foreta en betaling.

3. Velg beløpet du vil betale:

- To pay a lump sum, enter the amount in the **Custom amount** field.
- To pay the full amount, click **Full remaining balance**.
  1. Klikk på Neste trinn og se gjennom beløpet som skal tilbakebetales.

2. Klikk på Foreta en betaling.

Du mottar en e-postbekreftelse når tilbakebetalingen er fullført.

Hva er inkludert i tilbakebetalingen?

For å beregne beløpet som skal tilbakebetales til Shopify Capital hver dag, anvendes tilbakebetalingsraten på butikkens daglige salgsinntekt.

For å kunne beregne tilbakebetalingen, omfatter butikkens daglige salgsinntekt hver bestilling som er blitt merket som betalt den dagen, uavhengig av bestillingens opphav, hvordan betalingen ble behandlet eller hvorvidt bestillingen ble refundert senere eller kansellert.

Testbestillinger

Ved beregning av tilbakebetalingen er de eneste bestillingene som ikke inkluderes i butikkens daglige salgsinntekt, testbestillinger som legges inn mens Shopify Payments er i testmodus. Hvis testmodus ikke var aktivert da en bestilling ble lagt inn, blir bestillingen inkludert i butikkens daglige salgsinntakt når dagens tilbakebetaling beregnes.

Ofte stilte spørsmål

Er jeg kvalifisert for et Shopify Capital-lån?

Det er kun butikker som er lokalisert i følgende stater i USA som er kvalifisert for Shopify Capital-lån:

• Arizona
  • Idaho
  • Illinois
  • Indiana
  • Iowa
  • Kansas
  • Louisiana
  • Maine
  • Nord-Carolina
  • Sør-Carolina
  • Utah
  • Washington
  • Wisconsin
  • Wyoming

Hva skjer hvis jeg ikke har tilbakebetalt milepælens minimum tilbakebetalingsbeløp etter 60 dager?

Hvis du ikke oppfyller milepælens minimum tilbakebetalingsbeløp innen slutten av 60-dagersperioden, trekkes differansen mellom beløpet du har betalt og milepælens minimum tilbakebetalingsbeløp fra kontoen din.

Kan jeg tilbakebetale lånet raskere enn 12-månedersperioden?

Tilbakebetalingsbeløpet er basert på en prosentandel av det daglige salget ditt. Hvis du har et år med mye salg, kan du tilbakebetale lånet før 12-månedersperioden. Det er ingen straff for å tilbakebetale lånet før slutten av 12-månedersperioden.

Hvordan beregnes den faste lånekostnaden av lånet?

Lånekostnaden av lånet er en fast prosentandel av lånebeløpet du mottar. Lånekostnaden av et lån beregnes ut i fra hvert spesifikke tilbud.