Integraties

Onlinewinkel-chat is inbegrepen bij Shopify Inbox, maar je kunt ook je Apple Business Chat- en Facebook-accounts verbinden met Shopify Inbox, zodat bezoekers van je onlinewinkel je kunnen bereiken met hun voorkeursberichtenservice.

Je kunt Shopify Inbox gebruiken met een of meer van de volgende chat-apps:

• Onlinewinkel-chat (voorheen Shopify Chat): klanten kunnen een gesprek vanaf elke pagina starten tijdens het browsen in je onlinewinkel, en je kunt berichten lezen en beantwoorden in de Shopify Inbox.
  • Apple Business Chat: klanten kunnen een gesprek starten vanuit je onlinewinkel met behulp van de Berichten-app van Apple wanneer ze browsen op een iPhone, iPad of Mac. Je kunt hun berichten in Shopify Inbox lezen en erop reageren.
  • Facebook: je kunt het Facebook-kanaal gebruiken om klanten rechtstreeks vanuit berichten te laten winkelen en om te reageren op vragen van klanten.