Integraties

Onlinewinkel-chat is inbegrepen bij Shopify Inbox, maar je kunt ook je Apple Business Chat- en Facebook-accounts verbinden met Shopify Inbox, zodat bezoekers van je onlinewinkel je kunnen bereiken met hun voorkeursberichtenservice.

Je kunt Shopify Inbox gebruiken met een of meer van de volgende chat-apps:

• Chat in de onlinewinkel: klanten kunnen tijdens het rondkijken in je onlinewinkel op elke gewenste pagina een gesprek beginnen en jij kunt berichten in je Shopify Inbox lezen en beantwoorden.
  • Apple Business Chat: klanten kunnen een gesprek starten vanuit je onlinewinkel met behulp van de Berichten-app van Apple wanneer ze browsen op een iPhone, iPad of Mac. Je kunt hun berichten in Shopify Inbox lezen en erop reageren.
  • Facebook: je kunt het Facebook-kanaal gebruiken om klanten rechtstreeks vanuit berichten te laten winkelen en om te reageren op vragen van klanten.