Een verzendmethode kiezen voor het verzenden van producten naar het Shopify Fulfillment Network

Je kunt je producten als klein pakket of als vrachtverzending naar het SFN verzenden. Voor kleine pakketten wordt gebruikgemaakt van vervoerders zoals UPS of FedEx om individueel verpakte dozen te transporteren. Voor vrachtzendingen worden expediteurs ingezet om een verzameling dozen op pallets of in zeecontainers te transporteren.

Als je niet zeker weet of je gebruik wilt maken van de verzending voor vracht of kleine pakketten, neem dan het totale gewicht van je zending als richtsnoer. Raadpleeg de onderstaande tabel voor informatie over welke juiste verzendmethode bij welk gewicht past:

Totaalgewichten voor de verzending van vracht en kleine pakketten
Verzendmethode Totaal gewicht zending
Klein pakket Onder 300 lbs (136 kg)
Vracht 300 lbs (136 kg) of meer

Verzendmethode selecteren voor het verzenden van je producten naar SFN

Volg deze stappen om de verzendmethode voor je zending op te geven:

1. Ga in de SFN-app naar Binnenkomende overdrachten en selecteer vervolgens een ingediende binnenkomende overdracht.
  2. Selecteer een van de volgende opties in het gedeelte Verzendmethode kiezen:

• KLEIN PAKKET
    • VRACHT
  3. Voltooi de vereiste velden voor de verzendmethode: