Valitse tuotteiden toimitustapa Shopify Fulfillment Networkissa

Voit lähettää tuotteitasi SFN:lle pieninä paketteina tai rahtitoimituksena. Pienten pakettien toimittamiseen käytetään kuljetuspalveluja, kuten UPS:ää tai FedExiä, jotka kuljettavat yksittäin pakattuja paketteja. Rahtilähetysten kuljettamiseen käytetään rahtipalveluja, jotka kuljettavat kerralla useita laatikoita kuormalavoilla tai kuljetuskonteissa.

Jos et ole varma, kannattaako sinun käyttää pienen paketin toimitusta vai rahtikuljetusta, käytä ohjenuorana lähetyksen kokonaispainoa. Tutustu seuraavassa taulukossa tarkemmin, mitä toimitustapoja käytetään eri painoisten lähetysten toimittamiseen:

Pienten pakettien ja rahtilähetysten kokonaispainot
Toimitustapa Lähetyksen kokonaispaino
Pieni paketti Alle 136 kg (300 lbs)
Rahti 136 kg (300 lbs) tai yli

Valitse toimitustapa tuotteiden lähettämistä varten SFN:lle

Voit valita lähetyksesi toimitustavan noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Siirry SFN-sovelluksessa kohtaan Saapuvat siirrot ja valitse sitten lähetetty saapuva siirto.
  2. Valitse Valitse toimitustapa -osiossa jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• PIENI PAKETTI
    • RAHTI
  3. Täytä toimitustavan pakolliset kentät: