Pienen paketin pakkaus- ja merkintäohjeet Shopify Fulfillment Networkia varten

Kun lähetät varastoa Shopify Fulfillment Networkiin (SFN) käyttämällä pienen paketin toimitusta, kaikki tuotteet on pakattava laatikoihin SFN:n pakkaus- ja merkintäohjeiden mukaisesti.

Vältä virheet, viivästykset ja noudattamatta jättämisestä aiheutuvat maksut, kun SFN vastaanottaa tuotteesi, noudattamalla seuraavia Small Parcel -lähetysten pakkaamis- ja merkintäohjeita:

• Pakkaa laatikot valitsemasi pakkausmenetelmän mukaan.
  • Käytä pehmustemateriaaleja, jotta tuotteet eivät vaurioidu lähetyksen aikana.
  • Kiinnitä laatikon sisällön kertova tarra jokaiseen laatikkoon.

Toimitustietojen antaminen

Kun olet valinnut toimitustavaksi Pieni paketti, valitse Toimitustiedot-osiosta Osta Shopifysta tai Käytä ulkoisia tarroja.

Osta Shopifysta

Jos valitset kohdan Osta Shopifysta, voit käyttää Shopify-hintoja, jotta saat haluamasi toimituskulut ja seurantatietosi synkronoidaan automaattisesti. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain Yhdysvaltojen lähetyksissä.

Vaiheet:

1. Syötä laatikoiden mitat ja paino. Laatikoiden enimmäiskoko on 101 cm x 76 cm x 76 cm (40" x 30" x 30" ja enimmäispaino on 22,6 kg (50 paunaa).
  2. Klikkaa Laske hinta. Saat yhden tarjouksen alhaisimpaan mahdolliseen hintaan, jonka Shopify voi sinulle tarjota.
  3. Klikkaa Seuraava.
  4. Tarkista ja vahvista saapuvan siirron tiedot.
  5. Klikkaa Lähetä.
  6. Valinnainen: voit ladata lähetys- tai laatikkosisältötarroja Siirron tiedot -näytöstä.

Käytä ulkoisia tarroja

Jos valitset Käytä ulkoisia tarroja, voit ostaa lähetystarroja Shopifyn ulkopuolisilta kuljetuspalveluilta. Voit myös lisätä seurantatiedot valitsemalla kuljetuspalvelun ja arvioidun saapumisajan sekä antamalla seurantanumeron ja seurannan URL-osoitteen.

SFN:n laatikoita koskevat pakkausohjeet

Ennen kuin pakkaat tuotteesi, tarkista kuljetuspalvelun antamat laatikoiden mittoja ja ylisuuria laatikoita koskevat ohjeet varmistaaksesi, että laatikko täyttää kuljetuspalvelun vaatimukset. Liian suuren laatikon käyttäminen voi aiheuttaa lisäkäsittelyveloituksia.

Käytä tukevia pahvilaatikoita, jotka ovat riittävän vahvoja tuotteiden painon kannattelemiseen. Älä käytä märkiä, vaurioituneita tai vanhoilla tarroilla varustettuja laatikoita.

Seuraavissa osiossa annetaan tuotteiden järjestämiseen ja pakkaamiseen liittyviä ohjeita.

Suojaa tuotteita vaurioitumiselta lähetyksen aikana

Kun pakkaat tuotteet toimitettavaksi SFN:lle, sinun täytyy suojata tuotteesi toimituksen aikana sattuvilta vahingoilta. SFN:n henkilöstö pyrkii kaikin tavoin varmistamaan, etteivät tuotteesi vahingoitu vastaanottamisen aikana. Emme kuitenkaan voi taata, että kuljetuspalvelu käsittelee lähetyksiä yhtä varovaisesti. Vahingoittuneiden tuotteiden korvaaminen voi olla kallista ja usein vahingonkorvausvaatimukset hylätään.

Voit suojata tuotteita vahingoittumiselta näitä ohjeita noudattamalla:

• Sijoita vähintään 5 cm (2 tuumaa) täytemateriaalia tuotteiden väliin ja tuotteen ja laatikon seinän väliin. Täytemateriaaliksi sopii esimerkiksi:

• kuplamuovi
    • suurikokoinen paperi
    • vaahtomuovi
    • ilmatyynyt
  • Täytä tyhjä tila, jotta tuotteet eivät pääse liikkumaan toimituksen aikana.

• Vältä yli 22 kg (50 lbs) painavien laatikoiden lähettämistä. Raskaat laatikot vahingoittuvat todennäköisemmin, jos ne putoavat.

• Sulje laatikot käyttämällä vahvistettua pakkausteippiä, jonka leveys on vähintään 5 cm (2 tuumaa). Käytä jokaiseen saumaan useita kerroksia teippiä. Muista teipata myös laatikon alaosa kunnollisesti.

Voit toimittaa toimituksen aikana vaurioituneiden lähetysten korvausvaatimusten tueksi kuvia pakkausmateriaaleistasi ennen kuin suljet laatikon.