Retningslinjer for pakking og merking av Small Parcel-forsendelser til Shopifys distribusjonsnettverk

Når du sender lagerbeholdning til Shopifys distribusjonsnettverk (SFN) med Small Parcel-frakt, må alle produkter være pakket i esker som oppfyller SFNs retningslinjer for pakking og merking.

For å unngå feil, forsinkelser og gebyrer for manglende samsvar når SFN mottar produktene, må du følge disse retningslinjene for pakking og merking av Small Parcel-forsendelser:

• Pakk esker i henhold til pakkemetoden du velger.
  • Bruk fyllmateriale for å beskytte produktene mot skader under frakt.
  • Fest en etikett med eskens innhold på hver eske.

Angi fraktdetaljer

Når du har valgt Liten pakke som leveringsmåte velger du Kjøp fra Shopify eller Bruk eksterne etiketter i seksjonen Fraktdetaljer.

Kjøp fra Shopify

Hvis du velger Kjøp fra Shopify kan du bruke Shopify-priser til å få foretrukne fraktpriser og automatisk synkronisere sporingsinformasjon. Dette alternativet er bare tilgjengelig for forsendelser i USA.

Trinn:

1. Oppgi mål og vekt for hver eske. Esker kan ikke være større enn 40 tommer x 30 tommer x 30 tommer, eller tyngre enn 50 pund.
  2. Klikk på Beregn pris. Du får et tilbud med den laveste tilgjengelige prisen Shopify kan tilby.
  3. Klikk på Neste.
  4. Gå gjennom og bekreft informasjonen om den innkommende overføringen.
  5. Klikk på Send inn.
  6. Valgfritt: Fra Skjermbildet Overføringsdetaljer kan du laste ned fraktetiketter eller etiketter for eskeinnhold.

Bruk eksterne etiketter

Hvis du velger Bruk eksterne etiketter kan du kjøpe fraktetiketter fra leverandører utenfor Shopify. Du kan også legge til sporingsinformasjon ved å velge en transportør og estimert ankomst, og oppgi et sporingsnummer og URL-adresse for sporing.

SFNs retningslinjer for pakking av esker

Før du pakker produktene bør du se gjennom transportørens retningslinjer for eskestørrelser og overdimensjonerte esker for å sikre at esken oppfyller deres krav. Hvis du bruker en overdimensjonert eske kan det føre til ekstra håndteringsgebyrer.

Bruk robuste pappesker som er kraftige nok til å bære vekten av produktene. Ikke bruk esker som er våte, skadet eller har gamle etiketter påført.

Følgende seksjoner gir veiledning om hvordan du kan organisere og pakke produktene.

Beskytt produktene mot skader under frakt

Når du pakker produkter som skal sendes til SFN, må du beskytte produktene mot skade under frakt. SFN-personalet tar alle forholdsregler for å sikre at produktene dine ikke blir skadet under mottak. Skånsom håndtering av transportøren er imidlertid ikke garantert. Skadede produkter kan være dyre å erstatte, og mange skadekrav blir avslått.

Følg disse retningslinjene for å bidra til å beskytte produkter mot skader:

• Legg minst 5 cm (2 tommer) med polstrende materiale mellom produktene og veggen i hver eske. Polstringsmateriale kan være følgende:

• bobleplast
    • kraftig industripapir
    • skum
    • luftputer
  • Fyll inn tomme områder slik at produktene ikke kan bevege seg under frakt.

• Unngå esker som er tyngre enn 22 kg (50 pund). Det er mer sannsynlig at tunge esker blir skadet dersom de mistes.

• For å lukke eskene bør du bruke forsterket pakketeip som er minst 5 cm (2 tommer) bred. Bruk flere lag med teip over hver skjøt. Husk også å teipe bunnen av hver eske godt.

For å støtte eventuelle forsikringskrav ved skade under frakt, kan du ta bilder av polstringsmaterialene før du lukker hver eske.