Retningslinjer for pakning og mærkning til Shopifys distributionsnetværk – Lille pakke

Når du sender lagervarer til Shopifys distributionsnetværk ved hjælp af leveringsmetoden Lille pakke, skal alle produkter være pakket i æsker, der opfylder kravene for pakning og mærkning for Shopifys distributionsnetværk.

Hvis du vil undgå fejl, forsinkelser og strafgebyrer, når Shopifys distributionsnetværk modtager dine produkter, skal du følge disse retningslinjer for pakning og mærkning af forsendelser af typen Lille pakke:

• Pak dine kasser i henhold til den indpakningsmetode, du vælger.
  • Brug polstrende materialer til at beskytte produkter fra at blive beskadiget under levering.
  • Vedhæft en label med kassens indhold på alle kasser.

Indtast leveringsoplysninger

Når du har valgt Lille pakke som din leveringsmetode, skal du vælge Køb fra Shopify eller Brug eksterne labels i afsnittet Leveringsoplysninger.

Køb fra Shopify

Hvis du vælger Køb fra Shopify, kan du bruge Shopify-priser til at få foretrukne leveringspriser og til automatisk at synkronisere dine sporingsoplysninger. Denne mulighed er kun tilgængelig for forsendelser i USA.

Trin:

1. Angiv mål og vægt for hver pakke. Pakker må ikke være større end 101 cm x 76 cm x 76 cm eller veje mere end 22,5 kg.
  2. Klik på Beregn pris. Du får ét tilbud for den laveste tilgængelige pris, som Shopify kan tilbyde dig.
  3. Klik på Næste.
  4. Gennemgå og bekræft oplysningerne for din indgående overførsel.
  5. Klik på Send.
  6. Valgfrit: Du kan downloade dine leverings- eller kasseindholdslabels på siden med overførselsoplysninger.

Brug eksterne labels

Hvis du vælger Brug eksterne labels, kan du købe fragtlabels fra fragtfirmaer uden for Shopify. Du kan også tilføje dine sporingsoplysninger ved at vælge et fragtfirma og forventet ankomst samt angive trackingnummer og sporingswebadresse.

Retningslinjer for pakning af æsker – Shopifys distributionsnetværk

Inden du pakker dine produkter, bør du gennemgå fragtfirmaets retningslinjer for pakkedimensioner og overdimensionerede kasser for at sikre dig, at dine kasser og æsker opfylder deres standarder. Hvis du bruger en overdimensioneret kasse, kan det medføre et gebyr for særlig håndtering.

Anvend robuste papkasser, der kan holde til vægten af dine produkter. Anvend ikke papkasser, der er våde, beskadigede eller som bærer gamle labels.

Følgende afsnit indeholder retningslinjer til, hvordan du bør organisere og pakker dine produkter.

Beskyt dine produkter fra at blive beskadiget under levering

Når du pakker produkter, der skal sendes til Shopifys distributionsnetværk, skal du beskytte dine produkter mod skader under leveringen. Medarbejderne hos Shopifys distributionsnetværk tager alle forhåndsregler for at sikre, at dine produkter ikke beskadiges under modtagelsen. Vi kan dog ikke garantere, at fragtfirmaet håndterer forsendelsen nænsomt. Det kan være dyrt at erstatte beskadigede produkter, og mange krav i forbindelse med levering afvises.

Følg disse retningslinjer for at beskytte dine produkter mod skader:

• Placer mindst fem centimer (2 tommer) polstring mellem dine produkter og kassernes sider. Polstring kan f.eks. være:

• bobleplast
    • store stykker industripapir
    • skum
    • luftpuder
  • Udfyld tomme rum, så dine produkter ikke flytter sig under leveringen.

• Undgå, at dine leveringspakker bliver tungere end 22 kg (50 pund). Tunge kasser har større risiko for at gå i stykker, hvis de bliver tabt.

• Luk dine pakker ved hjælp af forstærket pakketape, der er mindst 5 cm bredt (2 tommer). Anvend flere lag tape på alle sammenføjninger. Husk at sikre bunden af hver kasse med tape.

Du kan understøtte eventuelle forsikringskrav i tilfælde af beskadigelser under leveringen ved at tage billeder af din polstring, inden du lukker hver enkelte kasse.