Sådan vælger du en indpakningsmetode, når du skal sende produkter til Shopify Fulfillment Network

Når du sender produkter til Shopify Fulfillment Network skal du vælge en pakkemetode. Pakkemetoder fortæller Shopify Fulfillment Network, hvordan varerne ankommer, og hvad klargøringscenteret skal gøre for at gøre produkterne tilgængelige.

Forstå indpakningsmetoder

Din indpakningsmetode afhænger af, om du kun sender en enkelt produktvariant i hver kasse eller flere produktvarianter i samme kasse. Hver produktvariant omtales som en SKU (et SKU-nummer), og de to metoder, du kan bruge til at sende dine produkter til SFN, er:

• SKU til indpakning af enkelt produkt
  • SKU til indpakning af flere produkter

Hvis du bruger indpakningsmetoden med SKU til flere produkter, skal du adskille produkter med forskellige SKU'er fra hinanden ved hjælp af inddelere eller pakkeposer.

Når du har konfigureret din indpakningsmetode, skal du downloade og udskrive dine kasselabels.

Indpakningsmetode med SKU til et enkelt produkt

Hvis hver af de kasser, som du sender til SFN, indeholder en enkelt produktvariant, skal du vælge Enkelt SKU som din indpakningsmetode.Du kan derefter indtaste antallet af enheder for hver SKU, der er i hver kasse, og hvor mange kasser du sender til SFN.Hvis du f.eks. sender 20 sweatshirts i medium, og fem af dem kan være i hver kasse, er antallet af æsker 4, og antal enheder per kasse er 5.

Hvis du har forskellige kasser med forskellige antal af den samme SKU i hver af dem, kan du klikke på Tilføj konfiguration af kasse for denne SKU for at angive de forskellige pakkemetoder. Hvis du f.eks. sender 8 sweatshirts i størrelse medium fordelt i to kasser, hvor den ene kasse indeholder fem sweatshirts og den anden tre, skal du konfigurere dine kasser for denne SKU på følgende måde:

• 1 kasse med 5 sweatshirts i medium
  • 1 kasse med 3 sweatshirts i medium

Indpakningsmetode med SKU til flere produkter

Hvis nogle af eller alle dine kasser, som du sender til SFN, indeholder mere end én SKU, skal du vælge Flere SKU'er som din indpakningsmetode.Du kan derefter indtaste antallet af enheder for hver SKU, der er i hver kasse, og hvor mange kasser med denne konfiguration, du sender til SFN.Hvis du f.eks. sender 12 sweatshirts i large og 20 sweatshirts i medium, og hver kasse indeholder 3 sweatshirts i large og 5 sweatshirts i medium, er antallet af kasser 4, enheder pr. kasse for sweatshirts i large er 3, og enheder pr. kasse for sweatshirts i medium er 5.

Hvis du har forskellige kasser med forskellige SKU'er i, kan du klikke på Tilføj konfiguration af kasse for at angive de forskellige indpakningsmetoder.Hvis du f.eks. sender 7 sweatshirts i large og 12 sweatshirts i medium, og du kan have op til 3 sweatshirts i large og 5 sweatshirts i medium i samme kasse, kan du konfigurere den således:

• 2 kasser med 3 sweatshirts i large og 5 sweatshirts i medium
  • 1 kasse med 1 sweatshirt i large og 2 sweatshirts i medium

Sådan indsender du din indpakningsmetode og downloader kasselabels

Når du er færdig med at konfigurere din indpakningsmetode for alle de produkter, du sender til SFN, kan du sende din indpakningsmetode og generere labels.For at sende din indpakningsmetode til SFN skal du klikke på Næste og derefter på Bekræft.

Når du har indsendt din indpakningsmetode, kan du udskrive dine labels til kassernes indhold. Hver label angiver, hvor mange af hvert produkt der er i hver kasse. Vælg det format, du vil udskrive labels i, og klik derefter på Download indholdslabels til kasser for at udskrive dine kasselabels.

Kasselabels skal anbringes på ydersiden af hver kasse, og der må ikke være andre labels på kassen end fragtlabelen.

Krav til kassens indholdslabel

SFN-indholdslabels til kasser leverer indhold på enhedsniveau til en kasse og indeholder et unikt id for kassen, som scannes og spores i vores klargøringscentre.

Hvis der ikke anvendes indholdslabels på pakkerne, anses den indgående forsendelse fra SFN for ikke at være i overensstemmelse med kravene, og der vil blive opkrævet et gebyr for manglende overholdelse. Modtagelse af den indgående forsendelse kan desuden blive forsinket i op til 20 dage eller mere.

Der leveres indholdslabels til kasserne under oprettelsesprocessen for indgående forsendelser i trin 4. De kan downloades direkte når som helst efter oprettelse af indgående forsendelser fra siden med oplysninger for indgående forsendelser i SFN-appen.