Velge en fraktmetode for sending av produkter til Shopifys distribusjonsnettverk

Du kan sende produktene til SFN med Small Parcel- eller Freight-frakt. Small Parcel-forsendelser bruker transportører som UPS eller FedEx til å transportere enkeltpakkede esker. Freight-forsendelser bruker transportører til å transportere en samling esker på paller eller i fraktcontainere.

Hvis du er usikker på om du bør bruke Small Parcel- eller Freight-frakt, kan du bruke totalvekten på forsendelsen som en hjelpesnor. For mer informasjon om hvilken fraktmetode du bør bruke for ulike forsendelsesvekter, kan du se tabellen nedenfor:

Totale forsendelsesvekter for Small Parcel- og Freight-frakt
Fraktmetode Total forsendelsesvekt
Small Parcel Under 136 kg (300 pund)
Freight 136 kg (300 pund) eller mer

Velge en fraktmetode for sending av produkter til SFN

Følg disse trinnene for å angi fraktmetode for forsendelsen:

1. Fra SFN-appen går du til Innkommende overføringer og velger en sendt innkommende overføring.
  2. Velg et av følgende alternativer i seksjonen Velg en fraktmetode:

• SMALL PARCEL
    • FREIGHT
  3. Fyll ut de nødvendige feltene for din fraktmetode: