Visa grossistpriser

Du kan se grossistprodukterna och priserna som en kund kan köpa från sidan Kunder i grossistkanalen.

Slå upp grossistpriser för kunder

När du behöver kontrollera grossistpriserna som du har erbjudit en grossistkund kan du leta upp dessa priser från deras kontosida i grossistkanalen.

För att kontrollera dina grossistpriser:

1. Klicka på Kunder från Grossistkanalen.
  2. Klicka på kundens namn i tabellen för att öppna deras kontosida.
  3. Klicka på Visa priser för att visa de produkter som din kund kan köpa och de priser som de är berättigade till:

Skärmdump som visar knappen

Relaterade länkar