Opsætning af shopping på Instagram

Shopping på Instagram knytter de produkter, du har i Shopify, til din Instagram-virksomhedsprofil, så dine kunder kan se dine produkter på Instagram. Dine kunder kan se dine kunder ved hjælp af produkttags eller ved at kigge i din webshop. Sørg for, at du har en Facebook-virksomhedsside, og at din Instagram-profil er en professionel konto, før du tilføjer shopping på Instagram.

Konvertér en Instagram-profil til en professionel konto

Fremgangsmåde:

1. Åbn din virksomheds profil i Instagram-appen.
  2. Tryk på ikonet .
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Tryk på Konto > Skift til professionel konto.
  5. Vælg en kategori for din virksomhed, bekræft dine kontaktoplysninger, og tilknyt derefter din Facebook-virksomhedsside.

Få mere at vide om, hvordan du konverterer en Instagram-profil til en virksomhedsprofil i Facebooks hjælp.

Føj shopping på Instagram til din Facebook-salgskanal

Shopping på Instagram kan opsættes som den første funktion, når du installerer Facebook-kanalen. Den kan også tilføjes senere fra siden Oversigt på Facebook-kanalen. Nogle trin er muligvis allerede udfyldt, hvis du har konfigureret Facebook Shop eller Facebook Marketing i Facebook-kanalen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Facebook-salgskanal > Oversigt i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Bliv klar til start i afsnittet Shopping på Instagram.
  3. Knyt de påkrævede Facebook-konti til Facebook-salgskanalen.
  4. Gennemgå og acceptér vilkår og betingelser. Klik derefter på Anmodning om godkendelse.

Det tager Facebook 24-48 timer at gennemgå dine produkter.

Føj dit produktkatalog til Instagram

Du kan tilføje dit produktkatalog fra afsnittet Shopping i indstillingerne for din virksomhedsprofil på Instagram.

Fremgangsmåde:

1. Åbn valgmulighederne for din virksomhedsprofil på Instagram, og gå derefter til afsnittet Indstillinger.
  2. Tryk på Virksomhed > Shopping, og bekræft derefter din Facebook-konto.
  3. Vælg det produktkatalog, du vil tilknytte.
  4. Tryk på Udført.

Bemærk: Hvis du ikke har afsnittet Shopping, skal du trykke på Rediger profil og bekræfte, at du har tilknyttet din Facebook-virksomhedsside. Hvis du har tilknyttet din Facebook-virksomhedsside, men ikke har afsnittet Shopping, er din konto enten under gennemgang eller afvist til shopping på Instagram.

Få mere at vide om, hvordan du kan føje dit produktkatalog til Instagram i Facebooks hjælp.

Sådan ændrer du beskrivelsen af dit produkt

Hvis du vil ændre beskrivelse, navn eller pris for et produkt, der vises i produkttag-oplysningerne, skal du redigere produktopslaget i Shopify og udgive det opdaterede produkt på Facebook. Din produktbeskrivelse skal være den samme på Instagram og Shopify.

Hvis et produkt ikke er prissat korrekt på Instagram, skal du sørge for, at din pris og sammenligningspris er korrekte i Shopify. Du kan også kontrollere din Facebook Handelsadministrator for at sikre dig, at der ikke er nogen start- eller slutdato for salg af produktet.