Konfiguration af shopping på Instagram

Bemærk: Hvis du vi bruge Instagram Shopping, skal du befinde dig i et land eller et område, der understøttes af Instagram.

Shopping på Instagram forbinder de produkter, du har i Shopify, med din virksomhedsprofil på Instagram. Inden du tilføjer shopping på Instagram, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside, og at du har føjet produkter til dit Facebook-katalog. Du kan oprette et produktkatalog i Facebook ved at konfigurere Facebook Shop.

Føj shopping på Instagram til din Facebook-salgskanal

Shopping på Instagram kan konfigureres som den første funktion, når du installerer Facebook-salgskanalen. Den kan også tilføjes senere fra siden Oversigt på Facebook-salgskanalen. Nogle trin er muligvis allerede udfyldt, hvis du har konfigureret Facebook Shop eller Facebook Marketing i Facebook-salgskanalen.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Facebook-salgskanal > Oversigt i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Bliv klar til start i afsnittet Shopping på Instagram.
  3. Knyt de påkrævede Facebook-konti til Facebook-salgskanalen.
  4. Gennemgå og acceptér vilkår og betingelser. Klik derefter på Anmodning om godkendelse.

Det tager Facebook 24-48 timer at gennemgå dine produkter.

Administrer dit produktkatalog

Du kan tilføje dit produktkatalog fra siden Shopping i indstillingerne for din virksomhedsprofil på Instagram.

Fremgangsmåde:

1. Åbn valgmulighederne for din virksomhedsprofil på Instagram, og gå derefter til afsnittet Indstillinger.
  2. Tryk på Shopping, og bekræft derefter din Facebook-konto.

Hvis du ikke kan se afsnittet Shopping, skal du trykke på Rediger profil og bekræfte, at du har tilknyttet din virksomhedsside på Facebook.

3. Vælg produktkataloget yourstore.myshopify.com.

4. Tryk på Udført.

Sådan ændrer du beskrivelsen af dit produkt

Hvis du vil ændre beskrivelse, navn eller pris for et produkt, der vises i produkttag-oplysningerne, skal du redigere produktopslaget i Shopify og udgive det opdaterede produkt på Facebook.

Bemærk: Din produktbeskrivelse skal være den samme på Instagram og Shopify.

Konfigurer Instagram-salgskanalen

Bemærk: Disse trin er for Instagram-salgskanalen, som ikke længere kan installeres via Shopify App Store. Disse trin er kun relevante, hvis du allerede har installeret Instagram-salgskanalen. Hvis du vil konfigurere Instagram som en funktion i den aktuelle version af Facebook-salgskanalen, kan du få mere at vide om dette i denne vejledning.

Inden du tilføjer salgskanalen til shopping på Instagram, skal du sørge for, at du har en Facebook-virksomhedsside, og at har føjet produkter til dit Facebook-katalog. Du kan oprette et produktkatalog i Facebook ved at konfigurere Facebook Shop.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på din Facebook-side for at godkende din Instagram-konto i salgskanalen.

Når du har tilføjet din virksomhedsprofil på Instagram, bliver din konto gennemgået af Instagram med henblik på adgang til funktionen. Shopify kan ikke aktivere funktionen til produkttagging for din butik. Når du er blevet godkendt, kan du se en meddelelse i din virksomhedsprofil på Instagram. Har du spørgsmål om din butiks berettigelse, kan du finde hjælp i Instagrams hjælp.