Hurtig vejledning til Facebook og Instagram fra Meta

Facebook og Instagram fra Meta giver dig mulighed for at sælge på både Facebook og Instagram, mens du også modtager vigtige indblik i dine annonceresultater og kunder.

Hvis du vil bruge Facebook og Instagram fra Meta, skal din butik have Basic Shopify-abonnementet eller derover. Inden du kan begynde at bruge Facebook og Instagram fra Meta, skal du opsætte en Facebook Business Manager, som er knyttet til både din virksomheds Facebook-side, og en annoncekonto, som har en administratorrolle til Business Manager.

Bemærk: Hvis din butik er sat på pause eller er inaktiv, men har en webshop, kan dine kunder ikke gå til betaling. Du kan dog stadig installere og opsætte Facebook og Instagram fra Meta.

Krav og berettigelse

Inden du installerer Facebook og Instagram fra Meta, skal du sikre dig, at din butik opfylder disse krav.

• Hvis du vil installere Facebook og Instagram fra Meta, skal du have en Facebook-konto og en webshop. Hvis du ikke har en Facebook-konto, før du installerer salgskanalen i din Shopify-administrator, bliver du bedt om at oprette en.
  • Opsæt en Facebook Business Manager og din virksomheds Facebook-side. Facebook-siden skal være udgivet.
  • Alle Facebook-virksomhedssider kan kun ejes af en enkelt Facebook Business Manager, men du kan være administrator for flere Facebook-sider og få adgang til dem alle via en enkelt Facebook Business Manager. Du skal både være administrator for den Facebook Business Manager, der ejer en specifik Facebook-side, og for selve Facebook-siden for at knytte den til Facebook og Instagram fra Meta i Shopify.
  • Hvis du aldrig har kørt annoncer med din personlige annoncekonto, skal du oprette en ny annoncekonto i Business Manager, før du kan oprette Facebook-annoncekampagner.

Facebooks politikker og processer

Alle de produkter, der sælges på Facebook, Instagram og WhatsApp skal overholde Facebooks handelspolitikker. Hvis du vil annoncere for dine produkter, skal du også overholde Facebooks annonceringspolitikker.

Alle de produkter, der uploades til Facebook og Instagram fra Meta, skal gennemgå Facebooks gennemgangsproces. Hvis dit produkt overtræder Facebooks politikker, kan dit produkt blive fjernet fra Facebook og Instagram fra Meta.

Hvis du vil sælge på Facebook, skal du bevare en god Feedbackscore. Din feedbackscore baseres på feedback fra kunder, der foretager køb via Facebooks produkter, herunder Instagram, og Audience Network.

Hvis din virksomhed får dårlige feedbackscores for emner som leveringshastighed, produktkvalitet eller kundeservice, vil dine annoncer muligvis køre med nedsat kapacitet.

Hvis din virksomhed får mange negative feedbackscores, vil Facebook muligvis vise dine annoncer mindre hyppigt på Facebook Commerce-produkter.

Kom godt i gang med Facebook og Instagram fra Meta

Du kan opsætte Facebook og Instagram fra Meta, hvis du opfylder kravene til berettigelse.

Der er tre funktioner, som du kan bruge til at skabe vækst i din virksomhed ved hjælp af Facebook og Instagram fra Meta: