Administration af øget salg

Selvom "for mange salg" ofte bliver omtalt som et luksusproblem, er det stadig et problem, som virksomheder skal lære at administrere for at gøre kunderne glade.

Der er mange løsninger på dette problem, men det er kun nogle af dem, der er relevante for dig. Gennemgå strategierne nedenfor for at se, om nogle af dem giver mening for din virksomhed.

Begræns ordrer

Hvis du begrænser antallet af salg, som du tillader på en dag, kan det hjælpe dig med at holde dine ordrer på et overskueligt niveau. Det kan også gøre dine produkter mere eksklusive, hvilket kan hjælpe med markedsføring og branding.

En anden løsning er at begrænse antallet af produkter, som en kunde kan bestille i en indkøbskurv.

Hvis du begrænser ordrer, kan det dog også medføre frustrationer hos dine kunder. Hvis du på nogen måde begrænser dine ordrer, skal du sørge for, at kunderne kan forstå det, så de kan forstå, hvorfor de ikke kan afgive ordrer. Husk at angive trin til, hvordan de kan afgive en ordre i fremtiden. Du kan fortælle dine kunder om begrænsningen via et banner på din startside, et afsnit på din produktside eller på en side på dit website, som du kan føje til menuerne i din butik.

Vælg én af følgende løsninger til at begrænse ordrer.

Fjern knappen Læg i indkøbskurv manuelt

Når du har modtaget dit foretrukne antal ordrer på en dag, kan du fjerne knappen Læg i indkøbskurven i din butik. Trinnene til at fjerne knapperne Læg i indkøbskurven afhænger af den type tema, du bruger:

Sørg for, at du tilføjer knappen igen næste morgen, eller når du er klar til at modtage flere ordrer.

Juster dine leveringszoner manuelt

Når du har modtaget dit foretrukne antal ordrer på en dag, kan du forhindre kunder i at afgive ordrer på fysiske produkter ved at fjerne deres muligheder for at vælge leveringspriser. Hvis en kunde ikke kan vælge en leveringspris, kan vedkommende ikke afgive en ordre.

Du kan også give kunderne besked om denne begrænsning ved at ændre fejlkoden i dit tema, når der ikke er tilgængelige leveringspriser ved betaling.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Fjern priserne for hver enkelt leveringszone i hver enkelt leveringsprofil, herunder dine generelle leveringspriser:

1. Klik på Administrer ud for leveringsprofilen.
    2. Klik på knappen ... ud for hver leveringspris i zonerne, og klik derefter på Slet. Du skal ikke slette dine zoner.
    3. Klik på Gem.
  3. Valgfrit: Juster fejlmeddelelsen i dit tema, når der ikke er tilgængelige leveringspriser:

1. Gå til Webshop > Temaer.
    2. Klik på knappen ... > Rediger standardtemaindhold.
    3. Klik på fanen Betaling og system.
    4. Søg efter, og rediger felterne Besked om ingen priser for land og Leveringsmetoden er ikke tilgængelig.
    5. Klik på Gem.

Sørg for, at du tilføjer dine leveringspriser igen næste morgen, eller når du er klar til at modtage flere ordrer.

Når du fjerner dine leveringszoner, skal du fortælle dine kunder, at du ikke modtager flere salg denne dag. Overvej at føje et banner til dit website, så kunderne ved, at de ikke skal forsøge at afgive ordrer resten af dagen.

Angiv dine lagerniveauer til et dagligt maksimum

Hvis du ved, hvor megen lagerbeholdning, du kan administrere for hvert produkt om dagen, kan du angive dit lager til dette antal hver morgen. Hvis du også indstiller dit antal til ikke at tillade oversalg, kan kunderne ikke afgive ordrer, når lagerbeholdningen bliver udsolgt.

Trin:

1. Gå til Produkter > Lager i Shopify-administrator.
  2. Indstil dit produkt, så salget standses, når det er udsolgt:

1. Klik på det øverste afkrydsningsfelt for at vælge alle produkter på siden.
    2. Hvis du har mere end 50 produkter i din butik, skal du klikke på Vælg alle varer i denne butik.
    3. Klik på Masserediger > Kolonner > Fortsæt med at sælge, når den ikke er på lager , for at føje denne kolonne til programmet til masseredigering.
    4. Sørg for, at dine produkter i kolonnen Fortsæt med at sælge når varen ikke er på lager ikke er valgt.
    5. Klik på Gem.
  3. Angiv dine lagerniveauer:

• Hvis du kun har nogle få sider med produkter, kan du angive lagerniveauet for hvert produkt i administratoren.
      1. Gå til Produkter > Lager i Shopify-administrator.
      2. Rediger det tilgængelige antal til det antal, som du kan sælge på en dag.
      3. Klik på Gem.

- Hvis du har mange sider med produkter, kan du angive dine lagerniveauer ved hjælp af en CSV-fil: 1. Klik på Eksportér. Hvis du eksporterer op til én side med produkter (op til 50 produkter), downloades CSV-filen af din browser. Hvis du eksporterer mere end én side med produkter (51 produkter eller flere), sendes CSV-filen vedhæftet en mail til dig. Hvis du ikke er butiksejeren, sendes filen også til butiksejerens mailadresse. 2. Åbn CSV-filen i et regnearksprogram, som f.eks. Google Sheets. 3. Opret en kopi af filen. Du skal uploade den oprindelige fil til din Shopify-butik, når du ønsker at gendanne de oprindelige lagerniveauer. 4. Angiv lagerbeholdningen for hvert produkt og hver variant i den kopierede fil, og gem filen. 5. Gå til Produkter > Lager i din Shopify-administrator. 6. Klik på Importér. 7. Tilføj den opdaterede CSV-fil, og klik på Upload fil.

Når din lagerbeholdning løber tør for et produkt, kan kunderne ikke afgive flere ordrer på dette produkt. Du kan hjælpe dine kunder med at få besked om, hvornår dine produkter bliver tilgængelig igen. Overvej at installere en app, der giver kunderne mulighed for at tilmelde sig en mail, når du får flere af dette produkt på lager igen. Find tilgængelige apps i Shopify App Store.

Angiv dine lagerniveauer til nul

Når du har modtaget dit foretrukne antal ordrer på en dag, kan du forhindre kunder i at afgive ordrer ved at fjerne lagerbeholdningen for alle dine produkter.

Hvis denne metode skal fungere, skal du sørge for, at du ikke har nogen indstillinger i dit tema, betingelser for dine kollektioner eller apps i din butik, som skjuler udsolgte produkter. Hvis du skjuler udsolgte produkter og angiver dine lagerniveauer til nul, kan kunderne ikke se nogen produkter på dit website. Du skal også sørge for, at dine produktindstillinger forhindrer kunderne i at købe udsolgte produkter.

Trin:

1. Gå til Produkter > Lager i Shopify-administrator.
  2. Indstil dit produkt, så salget standses, når det er udsolgt:

1. Klik på det øverste afkrydsningsfelt for at vælge alle produkter på siden.
    2. Hvis du har mere end 50 produkter i din butik, skal du klikke på Vælg alle varer i denne butik.
    3. Klik på Masserediger > Kolonner > Fortsæt med at sælge, når den ikke er på lager , for at føje denne kolonne til programmet til masseredigering.
    4. Sørg for, at dine produkter i kolonnen Fortsæt med at sælge når varen ikke er på lager ikke er valgt.
    5. Klik på Gem.
  3. Angiv dine lagerniveauer til nul:

• Hvis du kun har nogle få sider med produkter, kan du angive niveauerne til 0 i administratoren:
      1. Klik på det øverste afkrydsningsfelt for at vælge alle produkter på siden.
      2. Klik på Opdater antal.
      3. Klik på Angiv, og angiv 0. Klik derefter på Gem.
      4. Gentag disse trin for hver side med produkter.

- Hvis du har mange sider med produkter, kan du angive dine lagerniveauer til 0 ved hjælp af en CSV-fil: 1. Klik på Eksportér. Hvis du eksporterer op til én side med produkter (op til 50 produkter), downloades CSV-filen af din browser. Hvis du eksporterer mere end én side med produkter (51 produkter eller flere), sendes CSV-filen vedhæftet en mail til dig. Hvis du ikke er butiksejeren, sendes filen også til butiksejerens mailadresse. 2. Åbn CSV-filen i et regnearksprogram, som f.eks. Google Sheets. 3. Opret en kopi af filen. Du skal uploade den oprindelige fil til din Shopify-butik, når du ønsker at gendanne de oprindelige lagerniveauer. 4. Angiv lagerbeholdningen for hvert produkt og hver variant til 0 i den kopierede fil, og gem filen. 5. Gå til Produkter > Lager i din Shopify-administrator. 6. Klik på Importér. 7. Tilføj den opdaterede CSV-fil, og klik på Upload fil.

Når du vil gendanne den oprindelige lagerbeholdning, skal du uploade den oprindelige CSV-fil, som du downloadede.

Hvis du fjerner din lagerbeholdning, kan du overveje at installere en app, som giver kunderne mulighed for at tilmelde sig en mail, når du får flere af dette produkt på lager igen. Find tilgængelige apps i Shopify App Store.

Tilføj en app med en maksimumgrænse for indkøbskurven

En app med en maksimumgrænse for indkøbskurven giver mulighed for at begrænse antallet af produkter, som en kunde kan lægge i sin indkøbskurv for én ordre.

Trin:

1. Gå til Shopify App Store.
  2. Find den app, der passer bedst til din virksomhed.
  3. Klik på Tilføj app.
  4. Følg appens installationsvejledning.

Forbered dig på at modtage flere supportanmodninger

En stigning af ordrer medfører ofte et øget antal supportanmodninger. Hvis du bruger en kundeserviceplatform, hvor du kan udvikle skabelonmails, eller makroer, kan du administrere din support på effektiv vis. Hvis du er proaktiv og besvarer mulige supportspørgsmål i de Ofte stillede spørgsmål på dit website, kan du også nemt administrere dine supportanmodninger. Ofte stillede spørgsmål giver kunderne mulighed for at få svar hurtigt, og det giver dig en webadresse, som du kan give til kunderne under supportsamtaler, så de kan få mere at vide.

Kundeserviceplatforme

Der er mange tilgængelige kundeserviceplatforme, og du kan finde nogle af dem i Shopify App Store. Disse kan integreres direkte med Shopify og kan være en effektiv måde at administrere dine supportanmodninger på.

Opret skabeloner til almindelige spørgsmål, som f.eks. leveringsopdateringer, anmodninger om refusion eller produktforespørgsler. Opsæt et automatiseret svar, der indeholder forventede svartider og vejledning til, hvad en kunde skal gøre, hvis han eller hun ikke hører fra dig inden for denne tidsramme.

Lav en side med Ofte stillede spørgsmål

1. Gå til Webshop > Sider i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilføj side.
  3. Tilføj en titel, og udfyld indholdet på siden.
  1. Klik på Gem.

Se Tilføj et menupunkt, hvis du føje siden Ofte stillede spørgsmål til dit websites menu.

Download en app til ofte stillede spørgsmål

Apps giver dig mulighed for at udvikle omfattende sider med ofte stillede spørgsmål, som har unikke funktioner. Det kan f.eks. være søgefunktionalitet og layouts med faner. Gå til Shopify App Store, hvis du vil oprette en side med ofte stillede spørgsmål ved hjælp af en app.

Giv passende forventninger til levering

Sørg for, at du giver kunderne besked om, hvornår de kan forvente at modtage deres ordrer. Hvis du sætter de rigtige forventninger, kan du reducere antallet af modtagne supportanmodninger, styrke tilliden til dit brand og hjælpe dine kunder med at føle sig trygge ved at bestille fra din virksomhed.

Du kan føje et banner til dit website, oprette en ny side eller føje en leveringspolitik til din webshop, så dine kunder kan finde dine leveringsoplysninger.

Brug en distributionstjeneste

Hvis du finder du af, at pakning og afsendelse af dine ordrer er den største årsag til forsinkelser, kan du overveje at samarbejde med et lokalt lager. Du kan tilføje dem som en tilpasset distributionstjeneste, så de modtager dine ordrer via mail og afsender dem på dine vegne.

Hvis du sælger i USA, kan du overveje at sende en ansøgning til Shopifys distributionsnetværk.

Brug af Shopify Shipping

Hvis du befinder dig i Canada eller USA, kan du bruge Shopify Shipping til at udskrive fragtlabels derhjemme og anmode fragtfirmaet om at afhente dine forsendelser, når de er klar til afsendelse. Dette kan spare dig tid på at køre frem og tilbage til posthuset og give dig billigere leveringspriser end på posthuset. Få mere at vide under Kør hele leveringsprocessen fra dit hjem eller din virksomhed.

Ansæt nye medarbejdere

Hvis du ansætter nye medarbejdere til at udføre bestemte opgaver for din virksomhed, kan det spare dig tid i løbet af dagen. Kombineret med den erfaring, som de nye medarbejdere ofte tager med ind i virksomheden, kan det mere end opveje for omkostninger til løn. Tænk lige over, hvor mange nye ordrer du vil kunne behandle og acceptere, hvis du f.eks. får frigivet de fire timer, som du bruger på at pakke produkter hver dag.

Når du driver en webshop, kan mange af opgaverne udføres uden for virksomheden. Markedsføring, design af websitet, kundesupport og administration af websitet kan gøres fra hvor som helst – så du kan ansætte folk fra hele verden.

Du kan føje medarbejdere til din Shopify-butik og bruge medarbejdertilladelser til at give dem adgang til præcist de områder af administratoren, de har brug for adgang til.

Til at starte med kan du overveje at lede efter freelancere, så du kan se, hvilke fordele de kan bidrage med til din virksomhed.