Nulstilling af totrinsgodkendelse

Hvis du har bekræftet ejerskab af dit domæne, kan du nulstille totrinsgodkendelse for brugere i din organisation, som er blevet låst ude af deres konti. Totrinsgodkendelse kan kun nulstilles for brugere med en mailadresse, der er knyttet til dit bekræftede domæne.

Eksempel: Din organisation har bekræftet domænet example.com. To af brugerne i din organisation, Jonathan og Leslie, er blevet låst ude af deres konti. Leslie bruger mailadressen leslie@example.com. Da dette er en mailadresse, der bruger dit bekræftede domæne, kan du nulstille Leslies totrinsgodkendelse. Jonathan bruger derimod mailadressen jonathan@gmail.com. Dette er en mailadresse, der bruger et offentligt domæne, som ikke kan bekræftes af din organisation. Du kan derfor ikke nulstille Jonathans totrinsgodkendelse. Hvis Jonathan skal have adgang til sin konto igen, skal han angive en gendannelseskode. Hvis han ikke længere har gendannelseskoder, skal han derefter følge fejlfindingstrinnene for totrinsgodkendelse.

Nulstilling af totrinsgodkendelse kræver tilladelsen Brugere på organisationsniveau.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Organisation skal du klikke på Brugere > Sikkerhed.
  3. Klik på brugernavnet for at nulstille totrinsgodkendelsen.
  4. Klik på Nulstil godkendelse i afsnittet Totrinsgodkendelse.
  5. Bekræft dine loginoplysninger.
  6. Klik på Nulstil.

Når du har nulstillet brugerens totrinsgodkendelse, bliver brugeren bedt om at opsætte en ny metode til totrinsgodkendelse, hvis dette er påkrævet af din organisation.