Håndhævelse af totrinsgodkendelse for alle brugere med Organisationsindstillinger

Du kan kræve, at alle brugere i din organisation bruger totrinsgodkendelse til at logge ind på dine butikker. Dette gøres via Brugere > Sikkerhed i organisationsindstillingerne.

Overvejelser i forbindelse med håndhævelse af totrinsgodkendelse

Håndhævelse af totrinsgodkendelse for alle brugere i din organisation kræver tilladelsen Brugere på organisationsniveau.

Totrinsgodkendelse kan ikke håndhæves for alle brugere. Du kan stadig opsætte, at totrinsgodkendelse er påkrævet for alle brugere, men det vil ikke blive håndhævet for følgende brugertyper:

• ældre medarbejdere
  • Kun POS-app
  • samarbejdspartner
  • Brugere, der skal bruge Security Assertion Markup Language-godkendelse (SAML)
  • Brugere, der logger ind på Shopify POS
  • Brugere, der logger ind på versioner af Shopify-appen til mobiler, der er ældre end version 8.72.0

Du kan ikke administrere totrinsgodkendelse for individuelle brugere, når du håndhæver totrinsgodkendelse for alle brugere i organisationsindstillingerne. Hvis du efterfølgende ændrer indstillingerne for håndhævelse af totrinsgodkendelse til individuel brugeradministration, skiftes deres krav til login ikke tilbage. Det giver dig dog mulighed for at administrere de enkelte brugere individuelt, hvis du vil fjerne kravet om totrinsgodkendelse.

Lad os f.eks. sige, at en bruger i din organisation, Helle, ikke behøver at bruge totrinsgodkendelse. Du aktiverer derefter håndhævet totrinsgodkendelse for din organisation. Alle dine brugere, herunder Helle, skal nu bruge totrinsgodkendelse til at logge ind. Senere ændrer du dine indstillinger for håndhævelse tilbage til at administrere specifikke brugere. Helles brugerkonti er stadig opsat til at kræve totrinsgodkendelse for alle butikker i din organisation. Hvis du vil fjerne kravet om totrinsgodkendelse, kan du gøre dette via hendes brugerside.

Da totrinsgodkendelse kan være påkrævet via en identitetsudbyder, påvirkes brugere med krav om SAML-godkendelse ikke af denne indstilling. Hvis kravet om SAML fjernes fra disse brugere, og du kræver totrinsgodkendelse i din organisation, vil disse brugere skulle bruge totrinsgodkendelse, når du har foretaget ændringen.

Lad os f.eks. sige, at du har aktiveret håndhævelse af totrinsgodkendelse for din organisation. Du har en bruger, Emma, som skal bruge SAML-godkendelse til at logge ind. Senere vælger du at fjerne Emmas krav om SAML. Hun vil derefter automatisk skulle bruge totrinsgodkendelse til at logge ind.

Gennemtving totrinsgodkendelse

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Organisation skal du klikke på Brugere > Sikkerhed.
  3. Gå til afsnittet Totrinsgodkendelse, og klik på Skift indstilling.
  4. Vælg Påkrævet for alle brugere.
  5. Klik på Gem.

Håndhævelse af totrinsgodkendelse tager tid, afhængigt af antallet af brugere i din organisation. Et banner på siden Sikkerhed viser, at dine ændringer er i gang, og du modtager en mail, når ændringerne er gennemført. Mailen giver også besked om eventuelle fejl under håndhævelsen, og den indeholder en liste med alle de brugere, der ikke håndhæves helt.

Administrer fejl

Når du aktiverer håndhævelse af totrinsgodkendelse, opsættes alle brugerkonti i dine butikker til at skulle bruge totrinsgodkendelse. Det er derfor muligt, at processen fuldføres for nogle brugere, men ikke for andre, og at nogle brugere vil have forskellige krav til logins i dine forskellige butikker.

Lad os f.eks. sige, at du har tre butikker i din organisation. Du aktiverer håndhævelse af totrinsgodkendelse og modtager en mail, når processen er fuldført, som fortæller, at dine ændringer af totrinsgodkendelse ikke blev gennemført for én af dine brugere, Daniel. I dette tilfælde vil alle brugere i din organisation, med undtagelse af Daniel, skulle bruge totrinsgodkendelse til at logge ind. Det betyder, at Daniel muligvis vil skulle bruge totrinsgodkendelse til at logge ind i nogle af dine butikker, men at han kan logge ind i andre uden godkendelse.

Prøv at aktivere håndhævelse igen, hvis du modtager en fejlmeddelelse efter aktiveringen af håndhævelse af totrinsgodkendelse.

Trin:

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Organisation skal du klikke på Brugere > Sikkerhed.
  3. Klik på Prøv igen i afsnittet Totrinsgodkendelse.

Hvis håndhævelse af totrinsgodkendelse for en af dine brugere mislykkedes flere gange, skal du kontakte Shopify Plus-support.

Deaktiver håndhævelse af totrinsgodkendelse

1. Klik på Indstillinger i din Shopify-administrator.
  2. I afsnittet Organisation skal du klikke på Brugere > Sikkerhed.
  3. Gå til afsnittet Totrinsgodkendelse, og klik på Skift indstilling.
  4. Vælg Specifikke brugere.