Tilføj gratis lagerbilleder til dit tema

Burst er en lagerfotoplatform, der er drevet af Shopify, og som tilbyder gratis billeder i høj opløsning. Fra temaeditoren kan du udforske tusindvis af billeder fra Burst og tilføje dem til din onlinebutik. Du kan vælge mellem dusinvis af kategorier for at finde billeder, der passer til din virksomhed. Tilføj billeder i høj kvalitet til forskellige dele af din onlinebutik, såsom diasshow på din startside, din blog eller dine produktsider.

Billeder på Burst er tilgængelige under en afgiftsfri licens, så du kan bruge og redigere billederne, som du ønsker. Bidrag tilskyndes, men er ikke påkrævet.

Tilføj lagerbilleder til dit tema

1. Gå til temaeditoren.

2. Fra værktøjslinjen for temaeditoren skal du klikke på det afsnit, du vil tilføje et billede til. Vælg et afsnit, der inkluderer en billedvælger:

Et afsnit i værktøjslinjen for temaeditoren viser billedvælgeren. Der er en knap med teksten Vælg billede, og et link med teksten Udforsk gratis billeder.

3. Klik på Udforsk gratis billeder.

4. Gennemse billeder ved hjælp af søgelinjen eller ved at klikke på en billedkategori:

Billedvælgeren i temaeditoren. En søgelinje og forskellige kategorier vises, herunder search bar and different categories appear, including Modetøj til damer, Byer, Ure, Mad og drikke og meget mere.

5. Klik på et billede for at se en forhåndsvisning af billedet i dit tema. Når du har fundet et billede, du vil bruge, skal du klikke på Vælg.

6. Klik på Gem.