Rediger farverne på de uploadede billeder

Når du uploader et billede til Shopify, kan farverne på det uploadede billede se anderledes ud end på det oprindelige billede. Dette kan forekomme, når et billede har en farveprofil, som er et sæt af data lagret i en fil med filnavnet .ICC eller .ICM. Farveprofiler er ofte integreret i billeder for at hjælpe med at standardisere den måde, hvorpå farverne vises på forskellige enheder. Når billeder uploades til Shopify, fjernes deres farveprofil.

Farveprofiler fjernes af to årsager:

• Når et uploadet billede ikke indeholder en farveprofil, forudsætter webbrowseren sRGB (den mest almindelige farveprofil, der anvendes til at vise billeder på internettet). Dette sikrer, at dine billeder ser ens ud i af alle større webbrowsere.
  • Farveprofiler kan optage store mængder af diskplads, hvilket kan medføre, at indlæsning tager lang tid.

Fjern farveprofilen fra dit billede

Du kan gemme dit billede uden farveprofilen, før du uploader det til Shopify. Denne proces varierer, afhængigt af dit billedredigeringsprogram. Hvis du bruger et Adobe-produkt, skal du følge nedenstående trin:

Fjern en farveprofil ved hjælp af Adobe Illustrator eller Adobe Photoshop

1. Klik på Rediger, og klik derefter på Tildel profil.
  2. Vælg Administrer ikke farver for dette dokument.
  3. Klik på OK.

Fjern en farveprofil ved hjælp af Adobe InDesign

1. Klik på Rediger, og klik derefter på Tildel profil.
  2. For RGB-profil og CMYK-profil skal du vælge Fortryd (brug aktuelle arbejdsområde).
  3. Klik på OK.

Du finder flere detaljerede oplysninger i Adobe-dokumentation vedrørende farveprofiler.