Yhdistettyjen maksujen hallinnointi Shopify Bill Pay -sovelluksella

Useiden laskujen maksujen yhdistäminen voi olla hyödyllistä, kun samalta myyjältä on monta laskua. Voit säästää aikaa käsittelemällä jopa 20 maksua samanaikaisesti. Jos valitset yli 20 laskua, vain ensimmäiset 20 käsitellään tässä erässä ja saat ilmoituksen pois jätetyistä laskuista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Valitse laskut, jotka haluat yhdistää. Ne voivat olla yhdistelmä kotimaisia ja kansainvälisiä laskuja.
  3. Klikkaa Ajasta maksut.
  4. Jos valitut laskut ovat samalta myyjältä, voit yhdistää nämä maksut klikkaamalla Yhdistä maksut -kohtaa Yhdistä laskut samalta myyjältä -valintaikkunassa.
  5. Valitse Jatka.
  6. Tarkista Maksujen ajastaminen -sivulta, kuinka monta laskua on yhdistetty tämän myyjän yksittäiseen maksuun.
  7. Klikkaa (X) laskua, jossa X on yhdistettyjen laskujen määrä.