Hantera kombinerade betalningar med Shopify Bill Pay

Det kan vara praktiskt att kombinera flera räkningsbetalningar till en när du hanterar flera fakturor från samma säljare. Du kan spara tid genom att behandla så många som 20 betalningar samtidigt. Om du väljer fler än 20 räkningar kommer endast de första 20 att behandlas i denna batch och du kommer att meddelas om alla uteslutna räkningar.

Steg:

1. Gå till Ekonomi > Bill Pay i din Shopify-admin.
  2. Välj de räkningar som du vill kombinera. Du kan blanda både inhemska och internationella räkningar.
  3. Klicka på Schemalägg betalningar.
  4. Om de valda räkningarna kommer från samma säljare kan du kombinera dessa betalningar till en genom att klicka på Kombinera betalningar i dialogrutan Kombinera räkningar från samma säljare.
  5. Klicka på Fortsätt
  6. På sidan Schemalägg betalningar kan du granska hur många fakturor som har kombinerats till denna samlade betalning till säljaren.
  7. Klicka på (X) räkning, där X är antalet kombinerade räkningar.