Administrere kombinerte betalinger med Shopify Bill Pay

Det kan være nyttig å kombinere flere fakturabetalinger til én når du håndterer flere fakturaer fra samme selger. Du kan spare tid ved å behandle så mye som 20 betalinger samtidig. Hvis du velger mer enn 20 fakturaer, behandles bare de første 20 i denne omgangen, og du blir varslet om eventuelle ekskluderte fakturaer.

Trinn:

1. Gå til Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. Velg fakturaene du vil kombinere. Du kan blande både innenlandske og internasjonale fakturaer.
  3. Klikk på Planlegg betalinger.
  4. Hvis de valgte fakturaene er fra samme leverandør, kan du kombinere disse betalingene til én ved å klikke på Kombiner betalinger fra dialogboksen Kombiner fakturaer fra samme selger.
  5. Klikk på Fortsett.
  6. Se gjennom hvor mange fakturaer som er kombinert til denne éne betalingen for selgeren på siden Planlegg betalinger.
  7. Klikk på (X) faktura, der X er antall kombinerte fakturaer.