Sådan administrerer du kombinerede betalinger med Shopify Bill Pay

Det kan være nyttigt at kombinere flere fakturabetalinger til én, når du har at gøre med flere fakturaer fra den samme forhandler. Du kan spare tid ved at behandle op til 20 betalinger samtidigt. Hvis du vælger mere end 20 fakturaer, bliver kun de første 20 behandlet i batchen, og du får besked om eventuelle ekskluderede fakturaer.

Trin:

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Vælg de fakturaer, du vil kombinere. Du kan blande både indenlandske og internationale fakturaer.
  3. Klik på Planlæg betalinger.
  4. Hvis de valgte fakturaer er fra den samme forhandler, kan du kombinere disse betalinger til én ved at klikke på Kombiner betalinger i dialogen til kombination af fakturaer fra den samme forhandler.
  5. Klik på Fortsæt.
  6. Gennemgå, hvor mange fakturaer der er blevet kombineret til denne enkelte betaling for forhandleren på siden Planlæg betalinger.
  7. Klik på (X) faktura, hvor X er antallet af kombinerede fakturaer.