Gecombineerde betalingen beheren met Shopify Bill Pay

Het combineren van meerdere factuurbetalingen kan handig zijn als je meerdere facturen van dezelfde verkoper hebt. Je kunt tijd besparen door maar liefst 20 betalingen tegelijk te verwerken. Als je meer dan 20 facturen selecteert, worden alleen de eerste 20 in deze batch verwerkt en krijg je een melding over niet-meegenomen facturen.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Bill Pay.
  2. Selecteer de facturen die je wil combineren. Je kunt binnen- en buitenlandse facturen combineren.
  3. Klik op Betalingen plannen.
  4. Als de geselecteerde facturen van dezelfde verkoper zijn, kun je deze combineren en in één keer betalen: klik op Betalingen combineren in het dialoogvenster Facturen van dezelfde verkoper combineren.
  5. Klik op Doorgaan.
  6. Controleer op de pagina Betalingen plannen hoeveel facturen zijn gecombineerd tot deze ene betaling aan de verkoper.
  7. Klik op (X) factuur, waarbij X het aantal gecombineerde facturen is.