Sådan betaler du flere fakturaer på én gang via Shopify Bill Pay

Med Shopify Bill Pay kan du håndtere flere fakturabetalinger samtidigt. På denne side kan du se, hvordan du planlægger betalinger for flere fakturaer til forskellige leverandører eller forhandlere på én gang, uanset om de er indenlandske eller internationale.

Planlæg flere betalinger på én gang

Når du har flere fakturaer, du skal administrere, kan du spare tid ved at behandle helt op til 20 betalinger samtidigt. Hvis du vælger mere end 20 fakturaer, bliver kun de første 20 behandlet i batchen, og du får besked om eventuelle ekskluderede fakturaer.

Trin:

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Vælg de fakturaer, du vil betale. Du kan blande både indenlandske og internationale fakturaer.
  3. Klik på Planlæg betalinger.
  4. Gennemgå oplysningerne for hver faktura på siden Planlæg betalinger. De viste betalingsmetoder og leveringsmetoder vil som standard være de samme som dem, der blev brugt i din sidste betaling til hver enkelt forhandler.
  5. Klik på Planlæg (X) betalinger, hvor X er det antal betalinger, du planlægger. Et pop op-vindue viser beløbet på den samlede faktura og de samlede gebyrer.
  6. Gennemgå omhyggeligt oplysningerne i den dialogboks, der viser beløbet på den samlede faktura og de samlede gebyrer.
  7. Klik på Planlæg betalinger. En meddelelse bekræfter det antal betalinger, der er blevet planlagt.

Håndtering af manglende oplysninger

Nogle gange er det muligt, at visse oplysninger ikke udfyldes automatisk eller måske mangler helt, hvilket forhindrer betalingen i at blive planlagt, indtil disse oplysninger er angivet.

Almindelige fejl, og hvordan du løser dem

Manglende beløb

Hvis betalingsbeløbet ikke blev registreret fra den importerede faktura , vises fejlen Manglende beløb.

1. I kolonnen Beløb klikker du på fakturaen med fejlen Manglende beløb.
  2. Angiv det korrekte beløb for betalingen.

Manglende betalingsmetode

Hvis der ikke er gemt en betalingsmetode, vises fejlen Manglende betalingsmetode.

1. Klik på fakturaen med fejlen Manglende betalingsmetode i kolonnen Betalingsmetode.
  2. Klik på + Tilføj betalingsmetode.
  3. Vælg at tilføje et kreditkort, et debetkort eller en bankkonto i dialogboksen Tilføj betalingsmetode, og følg prompterne for at angive de påkrævede oplysninger.

Manglende leveringsmetode

For nye forhandlere, eller hvis der endnu ikke er angivet en leveringsmetode, vises fejlen Manglende leveringsmetode.

1. I kolonnen Leveringsmetode klikker du på fakturaen med fejlen Manglende leveringsmetode.
  2. Vælg ACH-bankoverførsel, papircheck, international bankoverførsel eller Bed forhandleren om at vælge i rullemenuen.
  3. Følg prompterne for at angive de påkrævede oplysninger.

Manglende formål for en international betaling

Når du planlægger en international betaling, skal du fortælle, hvad formålet med betalingen er.

1. I kolonnen Leveringsmetode klikker du på fakturaen med fejlen Manglende formål for en international betaling.
  2. Vælg Opdater formålet med betalingen i rullemenuen.
  3. Følg prompterne for at angive de påkrævede oplysninger.

Slet en batch af fakturaer

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Vælg de fakturaer, du vil slette, på fanerne Ikke betalt eller Alle.
  3. Klik på Slet fakturaer.
  4. Klik på Slet fakturaer i dialogboksen. En meddelelse bekræfter det antal fakturaer, der er blevet slettet.

Markér fakturaer som ikke betalt

Hvis fakturaer ved et uheld blev markeret som betalt, kan du ændre statussen til tilbage. Når en faktura er markeret som ikke betalt, kan du finde den på fanerne Ikke betalt eller Alle.

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Vælg de fakturaer, du vil markere som ikke betalt, på fanerne Betalt eller Alle.
  3. Klik på Markér som ikke betalt. En meddelelse bekræfter antallet af fakturaer, hvor statussen er blevet ændret tilbage til ikke betalt.