Sådan opsætter du løbende betalinger via Shopify Bill Pay

Du kan automatisere dine betalinger ved at opsætte tilbagevendende betalinger for forhandlere eller fakturaer, som du betaler regelmæssigt, ved hjælp af Shopify Bill Pay.

Opsæt tilbagevendende betalinger

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på Foretag en betaling.
  3. Angiv betalingshyppigheden, når du opretter betalingen. Valgmulighederne omfatter:

• Ugentlig: Betalinger sker hver uge den samme dag, som du starter den første betaling.
    • Månedlig: Betalinger sker hver måned på samme dato som den første betaling.
    • Årlig: Betalingerne sker hvert år på samme dato som den første betaling.
  4. I afsnittet Varighed af tilbagevendende betaling skal du vælge, hvor længe betalingerne skal fortsætte:

• Indtil jeg beslutter mig for at annullere: Betalingerne fortsætter på ubestemt tid, indtil du stopper dem manuelt.
    • Indtil en speficik dato: Du skal både vælge en start- og slutdato for betalingerne.
  5. Fortsæt med at planlægge betalingen, som du normalt ville gøre med en engangsbetaling.

Sådan identificerer du tilbagevendende betalinger

Faste betalinger er angivet med labelen Tilbagevendende i kolonnen Status, selv efter betalingen er betalt. Hvis du holder markøren over labelen, vises betalingshyppigheden og den specifikke slutbetingelse, du har valgt.

Klik på fakturaen, hvis du vil se detaljerne for en tilbagevendende betaling, f.eks. betalingens hyppighed, slutdato og antal betalinger.

Sådan administrerer du tilbagevendende betalinger

Du skal muligvis justere oplysningerne for dine tilbagevendende betalinger på grund af ændringer i din finansielle opsætning eller aftaler med forhandlere.

Rediger en tilbagevendende betaling

Redigering af en tilbagevendende betaling påvirker alle fremtidige forekomster af denne betaling:

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på fakturaen, og klik derefter på Rediger alle betalinger.
  3. Vælg en ny fratrækkelsesdato i afsnittet Leveringsoplysninger.
  4. Klik på Opdater betaling for at gemme ændringerne.

Annullering af en tilbagevendende betaling

Du kan annullere individuelle tilbagevendende betalinger eller alle fremtidige tilbagevendende betalinger. Det er kun muligt at annullere en planlagt tilbagevendende betaling, før den begynder behandlingsprocessen. Det er muligvis ikke muligt at annullere en betaling, når behandlingen er startet. Hvis du har brug for hjælp, når en betaling er begyndt at blive behandlet, skal du kontakte Shopify Support.

1. Gå til Finans > Bill Pay i Shopify-administrator.
  2. Klik på den faktura, du vil slette, og klik derefter på Annuller.
  3. Vælg Annuller aktuel betaling eller Annuller alle betalinger i rullemenuen.
  4. Klik på Annuller betaling, eller Annuller alle betalinger for at bekræfte din beslutning.