Useiden laskujen maksaminen kerralla Shopify Bill Payn kautta

Voit käsitellä Shopify Bill Pay -sovelluksella useiden laskujen maksuja samanaikaisesti. Tällä sivulla on tietoja siitä, miten voit ajastaa useiden laskujen maksuja eri toimittajille tai myyjille, oli kyse sitten kotimaisista tai kansainvälisistä laskuista.

Useiden maksujen ajastaminen kerralla

Kun sinulla on useita laskuja hallinnoitavana, voit säästää aikaa käsittelemällä jopa 20 maksua samanaikaisesti. Jos valitset yli 20 laskua, vain ensimmäiset 20 käsitellään tässä erässä ja saat ilmoituksen pois jätetyistä laskuista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Valitse laskut, jotka haluat maksaa. Ne voivat olla yhdistelmä kotimaisia ja kansainvälisiä laskuja.
  3. Klikkaa Ajasta maksut.
  4. Tarkista kunkin laskun tiedot Maksujen ajastaminen -sivulta. Näkyvissä olevat maksu- ja toimitustavat ovat oletuksena ne, joita käytettiin viimeisessä maksussa kullekin myyjälle.
  5. Klikkaa Ajasta (X) maksua, jossa X on ajastamiesi maksujen määrä. Ponnahdusikkunassa näkyvät laskun kokonaissumma ja kokonaismaksut.
  6. Tarkasta valintaikkunasta laskun kokonaissumman ja kokonaismaksujen tiedot huolellisesti.
  7. Klikkaa Ajasta maksut. Ilmoitus vahvistaa niiden maksujen määrän, joiden ajastus on onnistunut.

Puuttuvien tietojen käsittely

Joskus tiettyjä tietoja ei välttämättä täytetä automaattisesti tai ne saattavat puuttua kokonaan, jolloin maksun voi ajastaa vasta näiden tietojen antamisen jälkeen.

Yleiset virheet ja niiden ratkaiseminen

Summa puuttuu

Jos maksusummaa ei ole tallennettu tuodusta laskusta, Summa puuttuu -virhe tulee näkyviin.

1. Klikkaa Summa-sarakkeessa laskua, jolla on Summa puuttuu -virhe.
  2. Syötä maksun oikea summa.

Maksutapa puuttuu

Jos maksutapaa ei ole tallennettu, Maksutapa puuttuu -virhe tulee näkyviin.

1. Klikkaa Maksutapa-sarakkeessa laskua, jolla on Maksutapa puuttuu ‑virhe.
  2. Klikkaa + Lisää maksutapa.
  3. Valitse Lisää maksutapa -valintaikkunassa luottokortin, maksukortin tai pankkitilin lisääminen ja syötä tarvittavat tiedot kehotteiden mukaan.

Toimitustapa puuttuu

Toimitustapa puuttuu -virhe näytetään uusille myyjille tai siinä tapauksessa, että toimitustapa on vielä määritettävä.

1. Klikkaa Toimitustapa-sarakkeessa laskua, jolla on Toimitustapa puuttuu -virhe.
  2. Valitse pudotusvalikosta ACH-pankkisiirto, Paperisekki , Kansainvälinen pankkisiirto tai Pyydä myyjää valitsemaan.
  3. Syötä tarvittavat tiedot kehotteiden mukaan.

Kansainvälisen maksun tarkoitus puuttuu

Kun ajastat kansainvälisen maksun, sinun on ilmoitettava maksun tarkoitus.

1. Klikkaa Toimitustapa-sarakkeessa laskua, jolla on Kansainvälisen maksun tarkoitus puuttuu -virhe.
  2. Valitse pudotusvalikosta Päivitä maksun tarkoitus.
  3. Syötä tarvittavat tiedot kehotteiden mukaan.

Laskuerän poistaminen

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Valitse Maksamatta- tai Kaikki-välilehdiltä laskut, jotka haluat poistaa.
  3. Klikkaa Poista laskut.
  4. Klikkaa valintaikkunassa Poista laskut. Ilmoitus vahvistaa onnistuneesti poistettujen laskujen määrän.

Laskujen merkitseminen maksamattomiksi

Jos laskut on vahingossa merkitty maksetuiksi, voit palauttaa niiden tilan. Kun lasku on merkitty maksamattomaksi, löydät sen Maksamatta- tai Kaikki-välilehdiltä.

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Valitse Maksettu- tai Kaikki-välilehdiltä laskut, jotka haluat merkitä maksamattomiksi.
  3. Klikkaa Merkitse maksamattomaksi. Ilmoitus vahvistaa niiden laskujen määrän, joiden palautus maksamatta-tilaan on onnistunut.