Integraatiot

Shopify Inboxiin sisältyy verkkokaupan chatti, mutta voit yhdistää Shopify Inboxiin myös Apple Business Chatin ja Facebook-tilisi, jolloin verkkokauppasi kävijät voivat ottaa sinuun yhteyttä valitsemaansa viestipalveluaan käyttämällä.

Voit käyttää Shopify Inboxin kanssa yhtä tai useampaa seuraavista chattisovelluksista:

• Verkkokaupan chatti (aiemmin Shopify Chat): Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun miltä tahansa sivulta verkkokauppaasi selatessaan, ja voit lukea ja vastata viesteihin Shopify Inboxissa.
  • Apple Business Chat: Asiakkaat voivat aloittaa keskustelun verkkokaupastasi Applen Viestit-sovelluksella, kun he selaavat sitä iPhonella, iPadilla tai Macilla. Voit lukea ja vastata heidän viesteihinsä Shopify Inboxissa.
  • Facebook: Facebook-kanavan avulla asiakkaasi voivat tehdä ostoksia suoraan viesteistä, ja sinä voit vastata asiakkaiden kysymyksiin.