Instagram-syötteiden muutokset teemoissa

Instagram lopettaa vanhan APInsa käytön 29. kesäkuuta 2020 alkaen. Jos olet syöttänyt Instagramin käyttöoikeustunnuksen Teemaeditorin "Instagram-syöte" -osioon, Instagram-syöte ei enää näytä kuvia kesäkuun 29. päivän jälkeen. Jos silti haluat, että Instagramissa näkyy kauppaasi koskeva syöte, voit käyttää Instagramin syötesovellusta.

Tämä muutos ei vaikuta muihin myyntikanaviisi, kuten Facebook-kanavaan. Muutokset eivät välttämättä koske kaikkia Instagram-syötteitä, jotka on asennettu käyttäen kolmansien osapuolten sovelluksia teemaeditorin osan sijaan, ja ne saattavat toimia jatkossakin.

Jotta tämä muutos ei aiheuttaisi näyttöongelmia tässä kauppapaikkasi osassa, suosittelemme, että poistat teemaasi kehitetyn Instagram-osan.

Instagram-osion poistaminen

1. Etsi Instagram-osio teemaeditorista. 2. Poista Instagram-osio, jossa se näkyy kaikilla sivuilla. 3. Napauta Tallenna.

Instagram-syötteiden kanssa toimivat sovellukset

Jos haluat, että Instagram-syöte näkyy silti verkkokaupassasi, se onnistuu kolmannen osapuolen sovellusta käyttämällä. Löydät sovelluksia, jotka toimivat Instagram-syötteiden kanssa napauttamalla tätä.