Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen teeman kuviin

Kun lisäät kuvia verkkokauppaan, on tärkeää, että ne ovat myös sokeiden tai heikkonäköisten asiakkaiden käytettävissä. Voit tehdä tämän lisäämällä vaihtoehtoisen tekstin, joka kuvaa tarkasti kutakin kuvaa. Vaihtoehtoisen tekstin avulla näytönlukijaa käyttävät asiakkaat saavat tiedon verkkokaupassasi olevien kuvien sisällöstä.

Tästä artikkelista voit lukea vaihtoehtoisen tekstin lisäämisestä kuviin teemaeditorin avulla. Voit lisätä vaihtoehtoisen tekstin tuotekuviin myös Shopify-ylläpitäjästä.

Lisätietoja vaihtoehtoisesta tekstistä ja teemojen saavutettavuudesta saat kohdasta Teemojen saavutettavuus.

Vaihtoehtoisen tekstin lisääminen teeman kuviin

Toimi näin:

1. Klikkaa teemaeditorin sivupalkista osaa, jossa olevaan kuvaan haluat lisätä vaihtoehtoisen tekstin.

2. Klikkaa kuvan alapuolella Muokkaa.

3. Kirjoita vaihtoehtoinen teksti valintaikkunaan ja valitse sitten Tallenna.

4. Napauta Tallenna.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?