Legge til alternativ tekst for temabildene dine

Når du legger til bilder på nettbutikken din, er det viktig at du gjør det tilgjengelige for kunder som er blinde eller ser dårlig. Du kan gjøre det ved å legge til alternativ tekst som beskriver hvert bilde på en nøyaktig måte. Kunder som bruker skjermlesere, er avhengige av alternativ tekst for å få med seg innholdet på bilder på nettbutikken din.

I denne artikkelen kan du lese om å legge til alternativ tekst i bilder fra temaredigeringsprogrammet. Du kan også legge til alternativ tekst til produktbilder fra Shopify-administrator.

Les Tilgjengelighet for temaer for å finne ut mer om alternativ tekst og tematilgjengelighet.

Legge til alternativ tekst for temabilder