Pikanäppäimet

Voit navigoida Shopify adminissa nopeammin käyttämällä pikanäppäimiä.

Pikanäppäimet

Jotkin pikanäppäimet toimivat kaikkialla tietokoneessa.

Kopioi

Kun kopioit, tietokone muistaa tiedot (tekstit tai tiedostot), jotka voit sitten sijoittaa johonkin muualle, siirtää tai monistaa.

Jos haluat kopioida, valitse teksti tai tiedosto ja paina ctrl + C PC-tietokoneella tai command + C Mac-tietokoneella.

Liitä

Kun liität, tietokone toisintaa aiemmin kopioidut tiedot (tekstit tai tiedostot). Tekstit tai tiedostot sijoitetaan ikkunaan tai tekstikenttään, jossa työskentelet.

Liitä painamalla ctrl + V PC-tietokoneella tai command + V Mac-tietokoneella.

Etsi

Monissa sovelluksissa voit etsiä tiettyä tekstiä etsi-komennolla. Tämä komento on käytettävissä useimmissa verkkoselaimissa ja tekstinkäsittelyohjelmissa.

Etsi painamalla ctrl + F PC-tietokoneella tai command + F Mac-tietokoneella.

Admin-pikanäppäimien käyttäminen

Shopify admin -pikanäppäimien avulla voit siirtyä nopeasti sivulta toiselle tai lisätä kohteita, kuten tuotteita, sivuja ja alennuksia.

Useimmat pikanäppäimet edellyttävät, että painat useita näppäimiä. Voit varmistaa, että pikanäppäimet toimivat kunnolla, noudattamalla seuraavia ohjeita:

• Pikanäppäimien näppäimiä on painettava siinä järjestyksessä, jossa ne luetellaan vasemmalta oikealle. Jos esimerkiksi haluat lisätä tuotteen (pikanäppäin A P), näppäinten painaminen järjestyksessä P A ei toimi.

• Näppäinyhdistelmä on kirjoitettava noin yhden sekunnin kuluessa.

Luettelo admin-pikanäppäimistä

Voit avata pikanäppäinten luettelon painamalla ?-näppäintä Shopify admin -näkymässä.

Voit sulkea pikanäppäinten luettelon painamalla esc-näppäintä. Pikanäppäimet toimivat riippumatta siitä, onko luettelo avoinna. Voit sulkea pikanäppäinten luettelon myös napauttamalla Shopify admin -paneelin mitä tahansa kohtaa ponnahdusikkunan ulkopuolella.

Voit käyttää Shopify adminissa seuraavia pikanäppäimiä: