Yleistä laitteistosta

Jos käytät Shopify POS:a, aloita valitsemalla laitteisto, jonka tarvitsen käteis- tai korttimaksujen tai molempien vastaanottamiseksi. Valitse sitten yrityksesi tarpeisiin sopivat vähittäiskaupan erikoislaitteet, kuten viivakoodinlukija, kuittitulostin ja kassakone.

Voit nopeuttaa jakeluprosessia myös käyttämällä lähetyslaitteita, kuten tarratulostimia ja vaakoja.

Shopify POS -laitteiston valitseminen
Valitse komponentit Suunnittele Shopify POS -asennuksesi valitsemalla komponentit, jotka sopivat tarpeisiisi.
Tuetut luottokortinlukijat Jos käytät Shopify Payments -palvelua tai tuettua kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa Kanadassa, Yhdysvaltojen mannerosissa tai Isossa-Britanniassa tai Irlannissa, voit valita jonkin tuetuista kortinlukijoista Shopify-laitteistokaupasta.
Ulkoiset luottokorttipäätteet Jos et voi käsitellä maksujasi jollakin tuetulla kortinlukijalla, tarvitset maksujen käsittelijältä ulkoisen maksukorttipäätteen.
Tuetut IPad-telineet Shopify POS -järjestelmä tukee useita iPad-telineitä, jotka ovat kaikki saatavilla laitteistokaupasta. Jos ostat telineen toiselta palveluntarjoajalta, tarkista mallinumeroiden vastaavuus täyden Shopify-tuen saamiseksi.

Shopify POS -laitteiston valitseminen

Yrityksestäsi riippuen tarvitsemasi vähittäiskaupan laitteisto saattaa olla hieman toisenlainen:

Liiketoiminnan perusteella suositellut Shopify POS -laitteet
Jos sinulla on... Saatat tarvita...
pop-up-kauppa iPad + kortinlukija
Kauppa iPad + kortinlukija + kuittitulostin
monta kauppaa tai varasto iPad + kortinlukija + kuittitulostin + viivakoodinlukija + kassalaatikko

Voit valita Shopify POS -järjestelmään useita eri osia riippuen hyväksytyistä maksutavoistasi ja yrityksesi tarpeista.

Laitteiston ostaminen

Jos kauppasi on Kanadassa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai Irlannissa, voit ostaa laitteita Shopify-laitteistokaupasta:

Jos kauppasi on Kanadassa tai Yhdysvalloissa, voit ottaa Shopify POS -järjestelmän käyttöön nopeasti ostamalla mukautetun vähittäismyyntipaketin laitteistokaupasta.

Osta muilta myyjiltä

Tuettuja kortinlukijoita lukuun ottamatta yksittäiset komponentit ovat saatavilla myös alkuperäisiltä myyjiltä tai jälleenmyyjillä, mukaan lukien seuraavat:

Shopify POS -laitteistojälleenmyyjät maan mukaan lueteltuina
Maa Jälleenmyyjä
Australia Gorilla Lab
POS 99
Japani Primex
Singapore Kingly

Mallinumeron pikaohje

Varmistaaksesi että Shopify tukee ostamasi laitteiston tuotteita, sinun on tarkistettava ostamiesi laitteiden mallinumerot (ellet ole tekemässä ostoksia Kanadan, Yhdysvaltojen mannerosien tai Ison-Britannian Shopify-laitteistokaupasta). Mallilukujen on vastattava seuraavassa taulukossa olevia lukuja.

Tuettujen Shopify POS -laitteiden luettelo
Vähittäiskaupan komponentti Mallin nimi Mallinumero
Langaton bluetooth-kuittitulostin Star Micronics TSP100IIIBI 39472110
Langaton bluetooth-kuittitulostin Star Micronics TSP650IIBI 39449871
Wifi-kuittitulostin Star Micronics TSP100IIIW 39464790
LAN-kuittitulostin Star Micronics TSP100III LAN 39463110
USB-kuittitulostin Star Micronics TSP100USB 39461110
Kassalaatikko APG Vasario 320 VB320-BL1616
Kassalaatikko Star Micronics 13"

37964220 (musta)

37964180 (valkoinen)

Kassalaatikko Star Micronics 16"

37965600 (musta)

37965590 (valkoinen)

Kassalaatikko Star Micronics 16" (vain Iso-Britannia) B-2002FN (musta tai valkoinen)
Kassalaatikko Windfall Cash Drawer HDWFCDA ja H225
@Rest iPad-teline Heckler @Rest -teline HDAR2 tai H234
iPad Air -teline WindFall Stand for iPad Air (sopii 9,7-tuumaiselle iPad Prolle) HDWFA1 tai H236
iPad Mini -teline WindFall Stand for iPad Mini HDWFM01 tai H434
Swipe (jakkiliitin) -kortinlukija Swipe (jakkiliitin) -kortinlukija Saatavilla vain Shopifysta
Swipe-kortinlukija (30-nastainen) Swipe-kortinlukija (30-nastainen) Tuki lopetettu
Swipe (Lightning) -kortinlukija Swipe (Lightning) -kortinlukija Saatavilla vain Shopifysta
Viivakooditulostin Dymo LabelWriter 450 1752264
1-D-viivakoodinlukija Socket Mobile S700

CX3360-1682 (sininen)

CX3397-1855 (valkoinen)

1-D-viivakoodinlukija Socket Mobile 7Ci

CX2870-1409 (harmaa)

CX2895-1508 (valkoinen)

CX2885-1484 (punainen)

CX2883-1480 (keltainen)

CX2887-1486 (sininen)

2-D-viivakoodinlukija Socket Mobile S740

CX3431-1881 (sininen)

CX3419-1838 (valkoinen)

2-D-viivakoodinlukija Socket Mobile 7Qi

CX3308-1528 (harmaa)

CX3316-1536 (valkoinen)

CX3312-1532 (punainen)

CX3310-1530 (keltainen)

CX3314-1534 (sininen)

Viivakooditarra pieni DYMO (1"x 1") -tarra 30332
Viivakooditarra keskikokoinen DYMO (1" x 2 1/8") -tarra 30336
Viivakooditarra suuri DYMO 1 1/8" x 3 1/2") -tarra 30252
Viivakooditarra Dymo Butterfly (Extra Small) -tarra 30299
Lähetystarratulostin DYMO® 4XL -tarratulostin (USB) 1755120
Lähetystarrat DYMO® 4"x 6" -lähetystarrat 1744907

30 päivän palautuskäytäntö

Kaikissa Shopifylta ostetuissa laitteistoissa, kortinlukijoita lukuun ottamatta, on 30 päivän palautuskäytäntö.

Muista täyttää palautuslomake, kun palautat tai vaihdat tuotteen.

Omien laitteiden uudelleenkäyttäminen

Jos sinulla on seuraavat komponentit, saatat pystyä käyttämään ne uudelleen:

• kassalaatikko
  • viivakooditarratulostin
  • iPad-teline.

Shopify POS-verkoston laitteiden näyttäminen

Näet verkossa olevan laitteiston Laitteisto-näytössä napauttamalla ja valitsemalla sitten kohdan*Yhdistetyn laitteiston hallinnointi*.

Komponentit, joita et voi korvata

Jos käytät jotakin seuraavista laitteista, niiden on täytyy olla erikseen ilmoitettuja malleja, eikä niitä voi korvata muilla vaihtoehdoilla: