Shopifyn jakeluverkoston niput

Nippu on tuote, joka yhdistää useita muita tuotteita. Kun nippu myydään, kaikki sen tuotteet jaetaan yhdessä. Paketti voi esimerkiksi olla puku, joka sisältää housut ja takin. Nippuun yhdistettyjä tuotteita voidaan myydä myös erikseen.

Jos haluat, että Shopifyn jakeluverkosto (SFN) jakaa nippusi, ja tuotteesi täyttävät kaikki vaatimukset, voit määrittää nipun SFN-sovelluksessa.

Nippuihin kuuluvat tuotteet tallennetaan erikseen SFN:ssä, ja niitä voidaan myydä myös yksittäisinä tuotteina. Kun SFN on saanut tilauksen, joka sisältää nipun, SFN poimii ja pakkaa nippuun kuuluvat tuotteet ja jakelee ne yhdessä.

Nipun varastoyksikköä (SKU) kutsutaan nipun SKU-koodiksi, kun taas nippujen tuotteilla on komponentin SKU-koodi.

Paketteja koskevat vaatimukset SFN:ssä

Ennen kuin voit määrittää nippuja SFN:ssä, tuotteittesi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

Voit lisätä nippuun tuotteen Shopify adminin kautta ilman, että sinun täytyy käyttää saapuvaa siirtoa.

Jos haluat lähettää tuotteita kansainvälisesti, paketin ja sen osien SKU-koodien hinnan on oltava enemmän nolla USD.

Pakettien määrittäminen SFN-sovelluksessa

Jos tuotteesi täyttävät nippuja koskevat vaatimukset, voit määrittää nipun SFN-sovelluksessasi.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto-välilehteä.

3. Klikkaa tuotetta, jonka haluat määrittää nippuna.

4. Klikkaa tuotesivulla Lisää toimintoja -valikkoa ja valitse sitten Luo paketti.

5. Valitse tuotteet, jotka haluat lisätä komponentteina nippuusi.

6. Syötä kunkin tuotteen kohdalla pakettiin lisättävä määrä.

7. Klikkaa Tallenna nippu.

Jos myyt tuotteita, jotka käyttävät samaa kohdetta kuin muut tuotteet, voit määrittää kyseiset tuotteet nipuiksi ja valita kohteen komponentin SKU:ksi.

Paketteja varten saatavilla olevien osien määrä

Jotta voit myydä nippujasi, SFN:llä on oltava riittävästi komponentin SKU-yksiköitä jokaisen nipun luomiseen. Kun SFN:llä ei ole tarpeeksi komponentin SKU:ta missään jakelukeskuksessa yhden nipun luontia varten, nipun Saatavlla oleva määrä on nolla ja näytetään loppunut varastosta -tilassa kaupassasi.

Nippusi käytettävissä oleva määrä määräytyy seuraavien laskelmien perusteella:

• Nippujen määrä riippuu kunkin jakelukeskuksen Käytettävissä olevista komponentin SKU:den määrästä ja nippuun tarvittavasta määrästä.
  • Nippujen käytettävissä oleva kokonaismäärä on kaikista SFN-jakelukeskuksista toteutettavissa olevien nippujen kokonaislukumäärä.
  • Nippujen saatavuuslaskelmassa ei huomioida sen komponenttien ennakkotilauksia, varauksia ja odottavia pyyntöjä.

Oletetaan esimerkiksi, että hiusten pesuainepakettiin kuuluu yksi shampoo ja yksi hoitoaine. Jos jakelukeskuksessasi on 10 shampoota ja 15 hoitoainetta, voit myydä 10 tällaista pakettia. Vaikka toisessa jakelukeskuksessa olisi enemmän shampoita, tuotteiden on oltava samassa sijainnissa, jotta voit luoda paketin.

Käytä nippusi käytettävissä olevaa määrää

Näet nippusi Saatavilla olevan määrän Shopify Adminin tuotevarastossa tai SFN-sovelluksen tuotevarastossa.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto-välilehteä.

3. Klikkaa nippua, jota haluat käyttää.

Nipun muokkaaminen SFN:ssä

Voit lisätä, poistaa ja säätää komponenttien SKU:den määriä olemassa olevassa paketissa. Jos haluat muokata pakettia, jossa on SFN:n jaeltavaksi tarkoitettuja tilauksia, kaikki nämä tilaukset on jaettava tai peruutettava.

Tee näin:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Sovellukset ja klikkaa sitten Shopifyn jakeluverkosto.
  2. Klikkaa Varasto-välilehteä.

3. Klikkaa pakettia, jota haluat muokata.

4. Klikkaa Muokkaa nippua.

5. Säädä valittuja tuotteita ja nippuun haluamiasi tuotemääriä.

6. Klikkaa Tallenna nippu.

Paketin tuotetietojen muokkaaminen

Jos haluat muuttaa muita kuin SKU-koodiin liittyviä paketin tuotetietoja, kuten hintaa, versioita ja saatavuutta, voit muokata tuotetietoja Shopify adminissa.

Paketin SKU-koodien muuttaminen

Jos haluat muuttaa paketin SKU-koodia, sinun täytyy määrittää uusi paketti.

Jos haluat, että suurin osa tiedoista pysyy samoina, voit luoda uuden tuotteen alkuperäisen paketin perusteella kopioimalla tuotteesi.

Jotta asiakkaasi eivät ostaisi alkuperäistä pakettia, sinun täytyy poistaa alkuperäinen tuotepakettisi kaikista myyntikanavista.