Shopifyn jakeluverkoston varastotilat

Varastotilojen avulla saat käsityksen siitä, missä varastosi fyysisesti sijaitsee ja voiko sitä myydä. Shopify Adminissa näkyvä varaston määrä voi olla eri kuin Shopifyn jakeluverkosto (SFN) -sovelluksessa näkyvä määrä.

SFN:n varastotilojen käyttäminen

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Fulfillment Network.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Varasto-välilehteä.

5. Kussakin varastotilassa oleva varaston määrä näkyy taulukon sarakkeissa.

6. Valinnainen: Näytä yksityiskohtainen varastotila klikkaamalla tuotetta.

SFN-sovelluksen ja Shopify Adminin varastojen erot

Koska SFN-sovellus ja Shopify Admin laskevat varastomäärät eri tavoin, niissä voi näkyä eri varastomäärät. Seuraavat syyt ovat yleisiä varastoerojen aiheuttajia:

Varastoerot jakeluviiveen takia

Jos olet ottanut jakeluviiveen käyttöön, SFN-sovelluksessa näkyvä varastomäärä voi olla suurempi kuin Shopify Adminissa näkyvä varastomäärä.Poikkeama syntyy, koska varasto muutetaan Vahvistettu-tilaan Shopify Adminissa, kun tilaus luodaan, mutta SFN-sovelluksen varasto muuttuu Saatavilla-tilaan vasta, kun tilausviive on kulunut loppuun.Kun jakeluviive päättyy, varasto muuttuu SFN-sovelluksessa ei saatavilla olevaksi ja tila muuttuu Jakelu käynnissä -tilaan.

Varastomäärien erot varaston tasaamisen takia

Varaston tasauksen aikana varasto on Sisäinen siirto -tilassa, jolloin SFN-sovelluksessa näkyvä varastomäärä voi olla pienempi kuin Shopify Adminissa näkyvä varastomäärä. Koska varaston tasaukseen käytettävä varasto ei ole myynnissä, SFN-sovelluksessa voi näkyä pienempi varastomäärä kuin Shopify Adminissa.

SFN:n varastotilojen määritelmät

Shopifyn jakeluverkosto käyttää seuraavia tiloja varastosi ryhmittelyyn:

SFN:n varastotilojen määritelmät
Varastotila Määritelmä
Saapuva

Varasto, joka on matkalla SFN:n jakelukeskukseen. Tämä varasto ei ole saatavilla, ennen kuin jakelukeskus vastaanottaa sen ja sen tilaksi muuttuu Saatavilla.

Tuotteen sivulla voit tarkastella yksityiskohtaisempaa saapuvan varaston tilaa.

• Saapuva siirto: Saapuva varasto, joka on tulossa osana saapuvaa siirtoa.
  • Sisäinen siirto: Varasto, joka on tulossa osana varaston tasausta.
Varastossa Kokonaisvarasto, joka on SFN:n jakelukeskuksessa ja Saatavilla- tai Ei saatavilla -tilassa.
Saatavilla Myytävissä oleva varasto.
Ei käytettävissä

Myytävissä oleva varasto.

Tuotteen sivulla voit tarkastella yksityiskohtaisempaa ei saatavilla olevan varaston tilaa.

• Jakelu käynnissä: Varasto, joka on myyty.
  • Varattu jakelua varten: Varasto, joka valmistellaan sisäistä siirtoa varten osana varaston tasausta.