Shopify Fulfillment Networkin varaston varausten määrittäminen

Jos haluat lopettaa varastossasi Shopify Fulfillment Networkissa tällä hetkellä olevien tuotteiden tai varastossasi tulevaisuudessa olevien tuotteiden myynnin, voit käyttää varaston varauksia.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin määrität varaston varaukset, sinun on määritettävä seuraavat asetukset:

• Voit estää käytettävissä olevan varastosi muutokset aktivoimalla kaupassasi varaston ohituksen synkronoinnin.
  • Poista valinta Jatka myyntiä, kun varasto on loppu kaikista niistä tuoteversioista, joita et halua myydä. Kun tämä asetus on valittuna, et voi muuttaa varastosi varauksia. Kaikkien niiden tuotevarausten, jotka on tehty ennen kuin valitset Jatka myyntiä, kun varasto on loppu, myyntiä jatketaan ilman mitään ostettavan ennakkotilausmäärän rajoituksia.

Varaston varausten määrittäminen

1. Klikkaa SFN-sovelluksessa Varasto-välilehteä ja valitse sitten tuote.
  2. Klikkaa Myytävänä-osiossa Muokkaa.
  3. Syötä Säädä määrällä -osiossa varastomäärä, jota haluat muuttaa. Voit vähentää olemassa olevasta myyntiin käytettävissä olevasta määrästä negatiivisen numeron.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kun olet tallentanut varattavan varaston määrän, se vähennetään Shopify Adminissa tuotteen saatavilla olevasta määrästä. Kaikki tilaukset, jotka on jo listattu tilaan Odottaa jakelua, tullaan edelleen jakelemaan. Voit varata vainsellaista varastoa, jota ei ole vielä myyty.