Shopifyn jakeluverkoston varaston varausten määrittäminen

Jos haluat lopettaa varastossasi Shopifyn jakeluverkostossa tällä hetkellä olevien tuotteiden tai varastossasi tulevaisuudessa olevien tuotteiden myynnin, voit käyttää varaston varauksia.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin määrität varaston varaukset, sinun on määritettävä seuraavat asetukset:

• Voit estää käytettävissä olevan varastosi muutokset aktivoimalla kaupassasi varaston ohituksen synkronoinnin.
  • Poista valinta Jatka myyntiä, kun varasto on loppu kaikista niistä tuoteversioista, joita et halua myydä. Kun tämä asetus on valittuna, et voi muuttaa varastosi varauksia. Kaikkien niiden tuotevarausten, jotka on tehty ennen kuin valitset Jatka myyntiä, kun varasto on loppu, myyntiä jatketaan ilman mitään ostettavan ennakkotilausmäärän rajoituksia.

Varaston varausten määrittäminen

1. Valitse tuote SFN-sovelluksen Varasto-välilehdellä.
  2. Klikkaa Muokkaa varattua, ja määritä sitten varattavissa olevan varaston määrä.
  3. Klikkaa Tallenna.

Kun olet tallentanut varattavan varaston määrän, se vähennetään Shopify Adminissa tuotteen saatavilla olevasta määrästä. Kaikki tilaukset, jotka on jo listattu tilaan Odottaa jakelua, ovat edelleen jaeltavissa. Voit varata vain varastoa, jota ei ole vielä myyty.