Konfigurere reservasjoner av lagerbeholdning i Shopifys distribusjonsnettverk

Hvis du ønsker å slutte å selge lagerbeholdning som er tilgjengelig hos Shopifys distribusjonsnettverk, eller lagerbeholdning du vil ha på lager på et tidspunkt i fremtiden, kan du bruke lagerbeholdningsreservasjoner.

Før du setter i gang

Før du konfigurerer reservasjoner av lagerbeholdning må du konfigurere følgende innstillinger:

• For å forhindre justeringer i tilgjengelig lagerbeholdning må du aktivere synkronisering av lagerbeholdningsoverstyringer for butikken.
  • Fjern valget for Fortsett salget ved utsolgt for hver av variantene du ikke ønsker å selge. Når denne innstillingen velges kan du ikke endre reservasjoner av lagerbeholdning. Alle produktreservasjoner som gjøres før du velger Fortsett salget ved utsolgt vil fortsatt selges uten begrensninger.

Sett opp lagerbeholdningsreservasjoner

1. Klikk fanen Lagerbeholdning fra SFN-appen og velg et produkt.
  2. Klikk Rediger i seksjonen Tilgjengelig for salg.
  3. Angi lagerantallet du vil endre i seksjonen Juster med. Du kan bruke et negativt tall for å trekke fra det eksisterende antallet som er tilgjengelig for salg.
  4. Klikk på Lagre.

Når du har lagret lagerbeholdningsantallet du vil reservere, trekkes dette antallet fra Tilgjengelig antall for produktet i Shopify-administrator. Alle bestillinger som allerede er oppført som Venter på oppfylling vil fortsatt bli oppfylt. Du kan bare reservere lagerbeholdning som ikke allerede er solgt.