Opsætning af lagerreserveringer for Shopifys distributionsnetværk

Hvis du ikke vil sælge den lagerbeholdning, som du har på lager hos Shopifys distributionsnetværk, eller den lagerbeholdning, som du får på lager i fremtiden, kan du bruge lagerreserveringer.

Inden du begynder

Du skal konfigurere følgende indstillinger, før du opsætter lagerreserveringer:

• Du kan forhindre justeringer af din tilgængelige lagerbeholdning ved at aktivere synkronisering af lagertilsidesættelser for din butik.
  • Fravælg Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager for alle de varianter, du ikke vil sælge. Når du vælger denne indstilling, kan du ikke redigere reserveringerne af din lagerbeholdning. Alle produktreserveringer, der foretages, inden du vælger Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager, sælges fortsat uden begrænsninger.

Opsæt lagerreservering

1. Vælg et produkt i fanen Lagerbeholdning i appen for Shopifys distributionsnetværk.
  2. Klik på Rediger reservering, og angiv den lagerbeholdning, som du vil kunne reservere.
  3. Klik på Gem.

Når du har gemt det antal lagervarer, som du vil reservere, trækkes dette antal fra produktets Tilgængelige antal i din Shopify-administrator. Alle ordrer, der allerede er angivet som Afventer betaling, vil stadig blive klargjort. Du kan kun reservere lagerbeholdning, der ikke er blevet solgt.