Markering af produkter som skrøbelige

Hvis du sælger skrøbelige produkter, der kræver særlig håndtering, kan du indikere til Shopifys distributionsnetværk, at de er skrøbelige. Når et produkt markeres som skrøbeligt, klargør Shopifys distributionsnetværk automatisk denne vare i en passende kasse i stedet for anden emballage.

Du kan markere nye produkter som skrøbelige i appen for Shopifys distributionsnetværk fra afsnittet Kontrollér berettigelse, når du opretter en indgående overførsel. Du kan også gøre det, når du føjer produkter til fanen Lager. Produkter, som allerede indgår i din lagerbeholdning hos Shopifys distributionsnetværk, kan markeres som skrøbelige i afsnittet Lager.

Markering af nye lagervarer hos Shopifys distributionsnetværk som skrøbelige

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på fanen Lager.

5. Klik på Tilføj produkter.

6. Vælg de produkter, du vil klargøre med Shopifys distributionsnetværk.

7. Gå til afsnittet Kontrollér berettigelse under Skrøbelige produkter, og vælg Ja.

8. Fuldfør resten af berettigelsesvalgene.

9. Klik på Gem.

Markering af eksisterende lagervarer hos Shopifys distributionsnetværk som skrøbelige

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Shopify Fulfillment Network.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på fanen Lager.

5. Klik på det produkt, du vil redigere.

6. Vælg afkrydsningsfeltet Dette produkt er skrøbeligt i afsnittet Detaljer.