Vælg en foretrukket emballage til dine produkter

Hvis du angiver en foretrukken emballage for dine produkter, kan det hjælpe med at forhindre, at dine produkter bliver beskadiget under levering, ved at sikre, at dine produkter leveres ved hjælp af den korrekte emballagemulighed. Hvis du vælger en foretrukken emballage, kan du muligvis også spare omkostninger til emballage ved at sende dine produkter i den originale emballage.

Du kan vælge én af følgende emballageindstillinger for hvert produkt:

• Standard: Denne mulighed er bedst til varer, der ikke risikerer at blive beskadiget. Produkter kan afsende i en polypose eller æske, afhængigt af produktets størrelse og vægt. Standard er standardmuligheden, og der opkræves ikke ekstra gebyrer, når du bruger denne valgmulighed.
  • Skrøbelig beskyttelse: Denne mulighed anbefales til skrøbelige varer, som f.eks. varer, der nemt kan bøjes eller gå i stykker. Der opkræves yderligere gebyrer.
  • Original emballage: Denne mulighed bruges, når dit produkt er klar til at blive afsendt i sin oprindelige emballage, uden at der kræves yderligere materialer, såsom en overkasse. Dette kaldes ofte "Ship in Own Container" (afsend i egen beholder) eller "SIOC". Når denne valgmulighed vælges, anvendes en rabat.

Valg af foretrukken emballage

Du skal vælge en foretrukken emballage for hvert produkt separat.

Trin:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Shopify Fulfillment Network på siden Apps og salgskanaler.
  3. Klik på Åbn app.
  4. Klik på fanen Lager.
  5. Pak de produkter, du vil klargøre med Shopifys distributionsnetværk.
  6. Vælg den emballage, du vil have, varen skal afsendes med, i afsnittet Foretrukken emballage.
  7. Klik på Gem.