Producten als breekbaar aanmerken

Als je breekbare producten verkoopt waarvoor een speciale afhandeling nodig is, kun je aan SFN aangeven dat ze breekbaar zijn. Nadat een product als breekbaar is aangemerkt, handelt SFN dat artikel automatisch af in een doos met geschikte afmetingen in plaats van andere verpakkingen.

Je kunt nieuwe producten als breekbaar aanmerken in de SFN-app in het gedeelte Geschiktheid controleren wanneer je een binnenkomende overdracht maakt of wanneer je producten toevoegt op het tabblad Voorraad. Producten die al deel uitmaken van je SFN-voorraad kunnen als breekbaar worden aangemerkt in het gedeelte Voorraad.

Nieuwe SFN-voorraad als breekbaar aanmerken

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Shopify Fulfillment Network.

3. Klik op App openen.

4. Klik op het tabblad Voorraad.

5. Klik op Producten toevoegen.

6. Selecteer de producten die je met SFN wilt afhandelen.

7. Selecteer Ja in het gedeelte Geschiktheid controleren onder Breekbare producten.

8. Doorloop de rest van de geschiktheidsselecties.

9. Klik op Opslaan.

Bestaande SFN-voorraad als breekbaar aanmerken

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.

2. Klik op de pagina Apps en verkoopkanalen op Shopify Fulfillment Network.

3. Klik op App openen.

4. Klik op het tabblad Voorraad.

5. Klik op het product dat je wilt bewerken.

6. Vink in het gedeelte Details het selectievakje Dit product is breekbaar aan.