Markering av produkter som ömtåliga

Om du säljer ömtåliga produkter som kräver speciell hantering kan du meddela SFN att de är ömtåliga. När en produkt har markerats som ömtålig kommer SFN automatiskt distribuera den varan i låda av lämplig storlek istället för i andra förpackningar.

Du kan markera nya produkter som ömtåliga i SFN-appen via avsnittet Kontrollera behörighet när du skapar en inkommande överföring eller när du lägger till produkter i fliken Lagervaror.Produkter som redan ingår i ditt SFN-lager kan markeras som ömtåliga i avsnittet Lagervaror.

Markera nya SFN-lagervaror som ömtåliga

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Shopify Fulfillment Network.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på fliken Lager.

5. Klicka på Lägg till produkter.

6. Välj de produkter som du vill distribuera via SFN.

7. I avsnittet Kontrollera behörighet under Ömtåliga produkter väljer du Ja.

8. Fyll i resten av behörighetsvalen.

9. Klicka på Spara.

Markera befintligt SFN-lager som ömtåligt

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.

2. På sidan Appar och försäljningskanaler klickar du på Shopify Fulfillment Network.

3. Klicka på Öppna app.

4. Klicka på fliken Lager.

5. Klicka på den produkt som du vill redigera.

6. I avsnittet Detaljuppgifter markerar du kryssrutan Denna produkt är ömtålig.