Markere produkter som skjøre

Hvis du selger skjøre produkter som krever spesiell håndtering kan du oppgi til SFN at de er skjøre. Når et produkt er merket som skjørt vil SFN automatisk oppfylle varen i en eske i egnet størrelse i stedet for annen type emballasje.

Du kan merke nye produkter som skjøre i SFN-appen fra seksjonen Kontroller berettigelse når du oppretter en innkommende overføring, eller når du legger til produkter i fanen Lagerbeholdning. Produkter som allerede er en del av SFN-lagerbeholdningen kan merkes som skjøre i seksjonen Lagerbeholdning.

Merke ny SFN-lagerbeholdning som skjøre produkter

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Lagerbeholdning-fanen.

5. Klikk på Legg til produkter.

6. Velg produktene du ønsker å oppfylle med SFN.

7. Velg Ja under Skjøre produkter i seksjonen Kontroller berettigelse.

8. Fullfør resten av berettigelsesvalgene.

9. Klikk på Lagre.

Merke eksisterende SFN-lagerbeholdning som skjøre produkter

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.

2. Klikk Shopify Fulfillment Network fra siden Apper og salgskanaler.

3. Klikk Åpne app.

4. Klikk på Lagerbeholdning-fanen.

5. Klikk på produktet du vil redigere.

6. Merk av i avmerkingsboksen Dette produktet er skjørt i seksjonen Detaljer.