Konfigurere forhåndsbestillinger for Shopifys distribusjonsnettverk

Hvis du ønsker å selge lagerbeholdning som er utsolgt fra Shopifys distribusjonsnettverk kan du konfigurere forhåndsbestillinger.

Når det legges inn en forhåndsbestilling på et produkt som har et lagerantall på 0 i SFN-appen, settes bestillingen på vent og blir oppført med Utilstrekkelig lagerbeholdning. Disse bestillingene behandles automatisk når SFN mottar ny lagerbeholdning av produktet. Hvis du lagerfører produktet ved flere oppfyllingssentre vil det første oppfyllingssenteret som mottar ny lagerbeholdning starte behandlingen av alle forhåndsbestillinger.

Før du setter i gang

Før du konfigurerer forhåndsbestillinger må du konfigurere følgende innstillinger:

• For å forhindre justeringer i tilgjengelig lagerbeholdning må du aktivere synkronisering av lagerbeholdningsoverstyringer for butikken.
  • Fjern valget for Fortsett salget ved utsolgt for hver av variantene du ikke ønsker å selge. Når denne innstillingen velges kan du ikke endre reservasjoner av lagerbeholdning. Alle forhåndsbestillinger som gjøres før du velger Fortsett salget ved utsolgt vil fortsatt selges uten begrensninger i antall forhåndsbestillinger som kan kjøpes.

Sett opp forhåndsbestillinger

1. Velg et produkt på Lagerbeholdning-fanen i SFN-appen.
  2. Klikk på Rediger forhåndsbestillingsantall, og angi en lagerbeholdningsmengde du vil skal være tilgjengelig for forhåndsbestilling.
  3. Klikk på Lagre.

Når du lagrer lagerbeholdningsantallet du ønsker skal være tilgjengelig for forhåndsbestilling, legges dette antallet til Tilgjengelig antall for produktet i Shopify-administrator.

Hvis et forhåndsbestilt antall blir utsolgt, tilbakestilles ikke produktet automatisk til 0 i SFN når nye enheter av produktet mottas. Hvis du ikke ønsker å overselge et produkt må du manuelt tilbakestille forhåndsbestillingsverdien til 0.