Opsætning af forudbestillinger for Shopifys distributionsnetværk

Hvis du vil sælge lagervarer, der ikke er på lager hos Shopifys distributionsnetværk i øjeblikket, kan du opsætte forudbestillinger.

Når der afgives en forudbestilling på et produkt med et lagerantal på 0 i appen for Shopifys distributionsnetværk, sættes ordren på pause og angives som Utilstrækkelig lagerbeholdning. Disse ordrer behandles automatisk, når Shopifys distributionsnetværk modtager ny lagerbeholdning for dette produkt. Hvis du opbevarer produktet på flere distributionscentre, vil det første distributionscenter, der modtager den nye lagerbeholdning, begynde at behandle alle dine forudbestillinger.

Inden du begynder

Du skal konfigurere følgende indstillinger, før du opsætter forudbestillinger:

• Du kan forhindre justeringer af din tilgængelige lagerbeholdning ved at aktivere synkronisering af lagertilsidesættelser for din butik.
  • Fravælg Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager for alle de varianter, du ikke vil sælge. Når du vælger denne indstilling, kan du ikke redigere reserveringerne af din lagerbeholdning. Alle forudbestillinger, der afgives, inden du vælger Fortsæt med at sælge, når varen ikke er på lager, sælges fortsat uden begrænsninger på antallet af forudbestillinger.

Opsæt forudbestillinger

1. Klik på fanen Lager i appen for Shopifys distributionsnetværk, og vælg derefter et produkt.
  2. Klik på Rediger i afsnittet Tilgængelig til salg.
  3. I afsnittet Juster efter angiver du det lagerantal, du vil ændre. Du kan bruge et negativt tal til at trække fra de eksisterende, der er tilgængelige for udsalgsantal.
  4. Klik på Gem.

Når du har gemt det antal lagervarer, som skal være tilgængelige for forudbestillinger, føjes dette antal til produktets Tilgængelige antal i Shopify-administratoren.

Hvis en forudbestilling bliver udsolgt, nulstilles produktet ikke automatisk til 0 i Shopifys distributionsnetværk, når centrene modtager nye forsendelser af produktet. Hvis du vil undgå oversalg af et produkt, skal du manuelt nulstille værdien for forudbestillinger til 0.